Drama din copilărie a Alinei Pușcău. Ce regretă în legătură cu tatăl său

22.09.2020, 23:35
Drama din copilărie a Alinei Pușcău. Ce regretă în legătură cu tatăl său
Drama din copilărie a Alinei Pușcău. Ce regretă în legătură cu tatăl său

Modelul internațional Alina Pușcău și-a deschis sufletul la emisiunea ‘Ferma Orășeni vs. Săteni’ și a povestit momentele dramatice trăite în copilărie. Aceasta a dezvăluit detalii legate de relația dificilă pe care a avut-o cu tatăl său.

În timpul unei conversații cu Giulia Nahmany despre familie, Alina Pușcău și-a adus aminte de copilăria ei. Sunt puțini cei care știau că fotomodelul a avut o copilărie grea, din cauza problemelor create de tatăl său.

Tatăl Alinei Pușcău era violent

Alina Pușcău a povestit, cu ochii în lacrimi, că a plecat de acasă pe când avea vârsta de 14 ani și a încercat să își câștige proprii bani.

Cât timp a fost în sânul familiei, aceasta a fost martora cuvintelor jignitoare și a bătăilor din partea tatălui. Acest lucru a determinat-o pe vedetă să-i cumpere mamei sale o casă pentru a scăpa de relele tratamente din partea soțului.

La 25 de ani, Alina Pușcău a reușit să achiziționeze o casă, iar mama ei a divorțat de tatăl abuziv al Alinei. Din acel moment, relația tinerei cu tatăl său s-a stricat definitiv. Deși bărbatul a încercat ani la rând să se împace cu fiica lui, Alina Pușcău regretă acum că nu i-a dat o șansă atunci când încă era în viață.

Regretă că nu și-a iertat tatăl

‘Regret foarte mult că nu l-am lăsat să vorbească, să spună ce are de spus. Când ai un tată care bea foarte mult și reacționează altfel, e foarte greu. A fost dificil pentru mine să-i văd pe părinții mei că se certau, nu se înțelegeau bine. Câteodată se băteau. Eu am mers să lucrez la o vârstă foarte fragedă pentru că am vrut să o ajut pe mama Și așa s-a și întâmplat. La 25 de ani i-am cumpărat mamei casă. S-a despărțit de tata după 37 de ani și el a rămas în casa în care ne-am născut.

A încercat cinci ani să-mi ceară iertare și să mă sune, dar n-am răspuns niciodată. După cinci ani, am primit un telefon de la sora mea că a venit Salvarea la el, că nu poate fi salvat și că o să moară. M-am simțit foarte vinovată. Doi ani mi-a fost foarte greu să fiu om pe pământ. M-a afectat foarte mult. Părinții au avut o viață și trebuie să-i accept așa cum sunt ei, să-i iubesc și să nu-i judec. Să nu judec pe nimeni, asta am învățat”, a povestit Alina Pușcău, la reality show-ul “Ferma. Orășeni vs Săteni”.

citește și...