Dragoș Dolănescu și familia sa au avut coronavirus. ”Eu mi-am făcut cinci vaccinuri în SUA și Costa Rica”

11.01.2022, 12:23
Dragoș Dolănescu și familia sa au avut coronavirus. ”Eu mi-am făcut cinci vaccinuri în SUA și Costa Rica”
Dragoș Dolănescu și familia sa au avut coronavirus. ”Eu mi-am făcut cinci vaccinuri în SUA și Costa Rica”

Dragoș Dolănescu, în vârstă de 46 de ani, a declarat că el și familia sa au fost infectați cu noul coronavirus. Fiul cel mic al regretatului interpret de muzică populară Ion Dolănescu a dezvăluit că s-a vaccinat de cinci ori, cu trei vaccinuri diferite atât în America, cât și în Costa Rica. ”Eu mi-am făcut cinci vaccinuri în SUA și Costa Rica”, a spus el.

Dragoș Dolănescu, fiul regretatului interpret de muzică populară Ion Dolănescu, este deputat în Costa Rica, țară în care locuiește de foarte mulți ani. Fratele lui Ionuț Dolănescu a mărturisit, pentru click.ro, că atât el, cât și familia sa au fost infectați cu COVID-19.

Primul din familie care a luat virusul a fost fiul său cel mare, Ion, care are 17 ani. Dragoș Dolănescu a afirmat că s-a vaciinat de cinci ori, cu trei vaccinuri diferite în America și Costa Rica.

Dragoș Dolănescu și familia sa au avut coronavirus. ”Am vrut să le fac pe toate, să arăt că nu se întâmplă nimic cu mine”

”Toată familia a avut coronavirus. Primul care a luat virusul a fost Ion, care ne-a dat la toți. A fost ca o răceală puternică. Am stat 14 zile în casă. Eu mi-am făcut cinci vaccinuri în SUA ȘI Costa Rica. Știi că eu merg mult la Miami și mi-am făcut acolo vaccinul Johnson&Johnson, apoi m-am imunizat cu Pfizer. La ceva timp am făcut în Costa Rica și vaccinul de la AstraZeneca. Am vrut să le fac pe toate, să arăt că nu se întâmplă nimic cu mine. Toată familia și-a făcut vaccinul, mai puțin Darius, fiul meu cel mic, care a împlinit 11 ani”, a declarat Dragoș Dolănescu.

Dragoș Dolănescu a mai spus că este împotriva vaccinării obligatorii: ”Eu am susținut vehement peste tot pe unde am fost invitat, că nu e nomal ca oamenii să fie obligați să se vaccineze, fiecare trebuie să decidă pentru el ce face. Eu așa consider, chiar dacă m-am imunizat la greu”.

citește și...