Dragoș Bucur: ”Umblă multe teorii ale conspirației despre COVID-19, dar cea mai tare…”

17.03.2020, 13:05
Dragoș Bucur: ”Umblă multe teorii ale conspirației despre COVID-19, dar cea mai tare...”

În plină pandemie de coronavirus, actorul Dragoș Bucur a vorbit despre  teorii ale conspirației referitoare la COVID-19.

Odată cu apariția coronavirusului au apărut și numeroase teorii ale conspirației. Mai în glumă, mai în serios, actorul Dragoș Bucur a comentat despre acest lucru.

”Umblă multe teorii ale conspirației despre Covid-19 în mediul online și offline, dar ce tare ar fi următoarea:
Un grup de ecologiști super bogați și super puternici au realizat în laborator un virus (Covid-19) pentru a da pământului o pauză. Pauza de respirație, de meditație, de petrecut timp cu familia, de evaluat prioritătile în viață (bani, carieră, familie, mașini, călătorii, libertate etc.), timp în general.

Din păcate nu se leagă, pentru că mor oameni, sistemul de sănătate e suprasolicitat, medicii sunt depășiti, de politicieni nu mai vorbim, prostia se vede cât casa. Pe alocuri, e posibil ca ochii, inima și sufletelor unora să se deschidă, dar cred că doar pe alocuri și cu multe victime directe și colaterale.
Până una-alta, aveți grijă de voi și de cei din jurul vostru”, a transmis Dragoș Bucur pe internet.

În România, numărul cazurilor confirmate de COVID-19 a ajuns la 184. 16 noi cazuri de infectare cu coronavirus au fost confirmate marți. Până acum, 16 persoane au fost vindecate. Luni, 1 martie 2020, președintele României, Klaus Iohannis, a decretat starea de urgență.

citește și...