Dosar penal pentru fosta iubită a “Regelui roților”. Tânăra s-a îmbrăcat în poliţistă

26.11.2021, 14:57

Noemi Demeter, o tânără din România cu peste 240.ooo de urmăritori pe Instagram, s-a ales cu un dosar penal după ce s-a îmbrăcat în poliţistă, în oraşul Voluntari din judeţul Ilfov.

Noemi Demeter este fosta logodnică a lui Silviu Zaharia, supranumit“Regele roților”, potrivit cancan.ro.

Tânăra s-a îmbrăcat în poliţistă pentru a filma un videoclip, însă gestul său a costat-o scump, pentru că s-a ales cu dosar penal. Aceasta a oprit în trafic un şofer, iar apoi a postat imaginile pe Instagram.

Sursa foto: Instagram | noemidemeter

Dosar penal pentru fosta iubită a “Regelui roților”

Astfel, polițiștii orașului Voluntari s-au sesizat din oficiu, cu privire la săvârșirea infracțiunii de uzurpare de calități oficiale.

“În urma unor imagini apărute în spațiul public, pe o rețea de socializare, din care rezultă că o persoană de sex feminin ar fi desfășurat activități asemănătoare celor specifice poliției rutiere, Compartimentul de Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Ilfov este abilitat să comunice următoarele:

La data de 25 noiembrie a.c., polițiștii orașului Voluntari s-au sesizat din oficiu, cu privire la săvârșirea infracțiunii de uzurpare de calități oficiale, constând în aceea că, o persoană de sex feminin, îmbrăcată cu anumite articole din uniforma de poliție rutieră, ar fi desfășurat activități specifice acestei structuri, pe o stradă din orașul Voluntari.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au identificat persoana respectivă, în cauză fiind vorba despre o femeie, în vârstă de 25 de ani.

În prezent, polițiștii din Voluntari continuă cercetările în cadrul dosarului penal deschis, iar la finalizarea administrării probatoriului, urmeaza fie luate măsurile legale care se impun”, se arată într-un comunicat oficial al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Ilfov.

Cine e fosta iubită a lui ZED

Noemi Demeter a avut o relație cu Silviu Zaharia timp de trei ani. Tânăra este este pasionată de mașini.

citește și...