Dorian Popa se confruntă cu o nouă problemă de sănătate. „Când mă trezesc dimineața, parcă înghit sticlă spartă”

07.01.2022, 11:12
Dorian Popa se confruntă cu o nouă problemă de sănătate. „Când mă trezesc dimineața, parcă înghit sticlă spartă”
Dorian Popa a ajuns pe mâna medicilor. Ce a pățit artistul

Dorian Popa se confruntă cu o nouă problemă de sănătate la început de an. Artistul riscă să ajungă pe mâinile medicilor, după ce a povestit pe YouTube că în fiecare dimineață când se trezește înghite foarte greu.  „Când mă trezesc dimineața, parcă înghit sticlă spartă”, spune solistul.
 

Anul trecut, Dorian Popa a început o serie de investigații privind starea sa de sănătate, acuzând probleme cu respirație. Artistul a suferit o operație de deviație de sept, iar acum riscă să ajungă pe mâinile medicilor.

Recent, cântărețul a povestit pe YouTube că în fiecare dimineață când se trezește înghite foarte greu. Mai mult, acesta spune că sforăie și mai tare decât o făcea înainte. Artistul a spus că problema de sănătate o moștenește de la tatăl lui.

„Când mă trezesc dimineața, parcă înghit sticlă spartă”

„Mi-am făcut o procedură cu laser pentru amigdale. Eu am o amigdalită cronică, moștenită de la tatăl meu, Dumnezeu să-l odihnească! N-am moștenit terenuri, n-am moștenit case, n-am moștenit mașini, am moștenit niște amigdale cât pumnii!

Până la urmă, trebuie să ne descurcăm cu ce avem de la Dumnezeu! Acum sunt la domnul doctor. De când m-am operat de deviație de sept, respir extrem de bine pe nas, dar în continuare problema înghițutului acelor încă o am. Când mă trezesc dimineața, parcă trebuie să înghit cioburi, parcă înghit sticlă spartă. (…) Mă deranjează și în somn, mai am și probleme de genul… de când m-am operat de deviație de sept, în loc să nu mai sforăi, eu sforăi mai tare pentru că admisia de aer e mult mai mare pe nas acum, dorm cu gura închisă, dar tot zgomotul vine din gât. (…)

Amigdalele mele sunt în continuare extrem de inflamate, eu nu mai pun gheață în nimic, dar chiar și așa…”, a spus artistul pe YouTube.

Cu ce probleme de sănătate s-ar confrunta artistul dacă nu ar face operație de amigdale

Solistul a aflat că amigdalele trebuie scose, altfel riscând să aibă probleme mai mari în cazul în care nu mai există.

”După ce vom face aceste analize, medicul va decide dacă sunt sau nu apt să scoatem amigdalele”, a mai spus Dorian Popa.

Artistul a avut probleme și cu urechile

Tot în 2021, artistul a ajuns de urgență la spital, după ce a început să-i curgă sânge din ureche.

El a aflat că bețișorul era să-i perforeze timpanul, iar din acel moment a decis să elimine bețișoarele de urechi din casă, fiind foarte periculoase.

”Mi-am băgat un bețigaș din ală în ureche, eu nu mă curăț de obicei cu ele că știu că sunt de rău augur, dar m-am bălăcit în piscină și am zis să nu rămână apă acolo. De la Dumnezeu a fost. Mi-am băgat în ureche și m-am lovit foarte tare, eram aproape să-mi sparg timpanul, norocul meu e că Dumnezeu m-a dus la doctor, am reușit să rezolv, e totul ok, am reușit să lovesc mânerul ciocănelului, a fost la câțiva milimentri de timpan, îi mulțumesc lui Dumnezeu”, a spus Dorian Popa la Antena Stars.

 

citește și...