Dorian Popa s-a vaccinat cu serul Pfizer. Momentul a fost filmat și postat pe pagina RO Vaccinare

23.04.2021, 13:43
Dorian Popa s-a vaccinat cu serul Pfizer. Momentul a fost filmat și postat pe pagina RO Vaccinare
Dorian Popa s-a vaccinat cu serul Pfizer. Momentul a fost filmat și postat pe pagina RO Vaccinare

Dorian Popa s-a vaccinat cu serul Pfizer, vineri (23 aprilie), iar momentul nu putea să nu fie unul cu tam-tam. Totul a fost filmat și postat pe pagina de Facebook RO Vaccinare a Comitetului Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV). 

În mesajul video, Dorian Popa a mărturisit că a decis să se vaccineze pentru ca lucrurile să revină mai repede la normalitate.

Dorian Popa s-a vaccinat anti-COVID

„Eu cred cu tărie că acest vaccin ne va duce către o normalitate mai rapidă, ca să spun așa…. Am făcut vaccinuri pentru toate bolile nebune, de ce nu aș vrea să fac și acest vaccin în ideea că poate vom ajuta lucrurile să meargă mai repede… De ce să amânăm?”, a transmis Dorin Popa.

Tot în cadrul live-ului de pe pagina RO Vaccinare, artistul a dezvăluit că a făcut peste 10 vaccinuri împotriva unor boli exotice, cu ocazia participării la show-uri TV în Africa și Asia.

„Îi mulțumesc lui Dumnezeu că sunt în lumea asta oameni care muncesc pentru ca noi să fim bine”, a mai spus el.

De ce afecțiune suferă Dorian Popa

Dorian Popa a dezvăluit că suferă de o afecțiune care îl determină să confunde culorile. Acesta a explicat că s-a întâmplat să iasă în oraș și să spună despre un obiect că este portocaliu, când de fapt era galben.

”E un râs cu mine prin oraș. Pentru că eu mai am din alea: ce mișto sunt astea portocalii și sunt galbeni. De multe ori întreb: Ce culoare e aia? Am învățat hainele, am învățat culorile, dar dau și greș. Dacă o să mă vezi vrodată cu adidași lime și cu un pantalon galben, înseamnă că eu am văzut ori totul galben, ori totul lime. Sunt la fericitul procent de 99% din haine învățate. De multe ori e nevastă-mea care mă ajută”, a declarat Dorian Popa într-un podcast, potrivit a1.ro.

citește și...