Dorian Popa, impresionat până la lacrimi la ”Next Star”. ”Cei care mă cunosc știu de ce mă înduioșează chestia asta”

03.07.2021, 15:28
Dorian Popa, impresionat până la lacrimi la ”Next Star”. ”Cei care mă cunosc știu de ce mă înduioșează chestia asta”
Dorian Popa, impresionat până la lacrimi la ”Next Star”. ”Cei care mă cunosc știu de ce mă înduioșează chestia asta”

Juratul ”Next Star” Dorian Popa recunoaște că face eforturi pentru a nu lăsa sentimentele să îl copleșească atunci când vine vorba de cei mai talentați copii ai României pe care îi întâlnește în fiecare sâmbătă, de la ora 20.00, la Antena 1.  Cu toate acestea, socoteala de acasă nu se potrivește de fiecare dată cu momentele impresionante la care este martor pe scenă.

În ediția din această sâmbătă a emisiunii ”Next Star, cântărețul Dorian Popa va fi profund emoționat.

Unul dintre micuții concurenți de la show-ul de la Antena 1 îl va înduioșa teribil pe artist.

Dorian Popa, impresionat până la lacrimi la ”Next Star”. M-a terminat”

Așa se va întâmpla și sâmbătă, într-o nouă ediție ”Next Star”, când Dorian Popa se va întâlni cu un băiețel cu totul special și cu tatăl său.

”M-a terminat, m-a dat cu capul de toți pereții, eu fiind și… lipsă tată… M-am impresionat mai mult decât prevede legea, cei care mă cunosc știu de ce mă înduioșează chestia asta. M-a lovit și nu am mai putut să îmi revin”, va spune Dorian Popa. Cine e micuțul care l-a determinat pe juratul Next Star să spună asta, cei de acasă pot afla sâmbătă, de la ora 20.00, la Antena 1.

”Next Star”, în fiecare sâmbătă la Antena 1

În fiecare sâmbătă seara, de la ora 20:00, la Antena 1, Dan Negru va aduce în fața celor de acasă, dar și a juraților Loredana Groza, Ștefan Bănică Junior și Dorian Popa, copii curajoși și talentați, care îi vor surprinde cu abilități uimitoare.

Co-prezentator este Șerban Copoț care, pe parcursul show-ului, se va afla în culise, alături de micii concurenți și de părinții lor.

„Copiii pe care i-am prezentat la Next Star acum 10 ani, azi sunt oameni în toată firea care vor duce cu ei amintirea scenei Next Star. Atunci când am început acest proiect, acum 10 ani, mi-am propus să construiesc amintiri în sufletele copiilor. Zic eu că am reușit! Ne revedem în fiecare sâmbătă, de la 20:00, la Antena 1!”, a declarat Dan Negru, moderatorul emisiunii ”Next Star”.

 

citește și...