Dorian Popa, implicat într-un accident de mașină! Ce a pățit artistul

21.05.2020, 22:56
Dorian Popa, implicat într-un accident de mașină! Ce a pățit artistul
În ultima perioadă, Dorian Popa are parte numai de ghinioane!

În ultima perioadă, Dorian Popa are parte numai de ghinioane! După ce și-a pierdut portofelul și și-a spart buza în urma unei accidentări în casă, joi, 21 mai, artistul a fost implicat într-un accident rutier. Din fericire, a scăpat teafăr și nevătămat.

Dorian Popa a recunoscut că vina este a lui în totalitate, după ce nu s-a asigurat când a schimbat banda de circulație.

Accidentul produs de solist a avut loc la câțiva kilometri de la ieșirea din București, pe DN1, scrie Cancan.ro, site-ul nr.1 din România. Atât mașina lui, cât și microbuzul pe care l-a lovit au fost avariate.

Dorian Popa și-a avariat bolidul de lux

Cântărețul a povestit pe rețelele de socializare cum s-a întâmplat totul. În plus, el a publicat un video în care le-a arătat fanilor virtuali cum arată bolidul lui de lux acum.

‘Hâtz, Johnele,hâtz! Fender, bender… Astăzi, m-am purtat exact precum un începător când am schimbat banda. Nu știu ce au văzut ochii mei, că era punctul mort, că era ochii mei în altă parte… dar, am lovit mașineta și… Ce credeți? Oglinda a avut de suferit. Însă, e bine că nu este decât corpul ei, căpăcelul ei este bun’, le-a dezvăluit artistul prietenilor de pe Instagram.

Nu este prima dată când Dorian Popa este implicat într-un accident rutier. În urmă cu un an, solista a mai lovit un alt vehicul aflat în trafic.

‘Da, am avut un accident. S-ar putea ca eu să fiu de vină. Am plecat de la semafor pe verde, dar cei din faţa mea n-au plecat şi n-am mai putut frâna. Pe jos e un fel de mâzgă şi alunecă destul de tare. Maşina mea nu a frânat’, mărturisea el atunci.

citește și...