Doinița Oancea, în cea mai senzuală ipostază. A pozat fără sutien

13.01.2021, 15:07
Doinița Oancea, în cea mai senzuală ipostază. A pozat fără sutien
Doinița Oancea, în cea mai senzuală ipostază. A pozat fără sutien

Actrița Doinița Oancea și-a surprins admiratorii cu una dintre cele mai provocatoare apariții. Vedeta a pozat fără sutien.

În fotografia pe care a postat-o pe contul său de Instagram, Doinița Oancea apare topless, acoperindu-și bustul cu mâinile, astfel încât să nu lase la vedere mai mult decât ar fi dorit. Imaginea este una extrem de senzuală. „Bucată cu bucată… s-ar putea să o șterg mai târziu”, a scris actrița în dreptul fotografiei.

Admiratorii au fost extrem de încântați să o vadă astfel pe vedetă, postarea primind mii de aprecieri. ”Nu-mi pot lua ochii de la poza asta, atât de faină este”, ”Nu șterge! E superbă poza!”, ”Am rămas uimit… plăcut”, ”Superbă”, ”Ești sexy toată”, ”Nu o șterge, ești foarte frumoasă”, ”Frumoasă, sexy”, au comentat internauții.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by doinitaoancea (@doinitaoancea)

Cum a ajuns Doinița Oancea actriță

Doinița Oancea este astăzi o actriță cunoscută, cu apariții în numeroase seriale de televiziune. Vedeta a mărturisit cum a ajuns să aibă o carieră ca actriță, deși inițial își dorise să devină avocat sau polițist. ”Prima dată m-am gândit că aș vrea să devin avocat. După aceea am vrut să mă fac polițiștă, dar maică-mea a refuzat din prima această ideea. După care am zis că mă fac jurnalistă. Așa că prima dată am făcut Facultatea de Jurnalism și Filozofie, după care am urmat niște cursuri la Budapesta, iar după aceea am făcut un master în socilogie”, a declarat Doinița Oancea.

Doinița Oancea a afirmat că deși a încercat să activeze în mai multe domenii s-a simțit atrasă de cel artistic. ”Într-o zi, aflată în Budapesta, o prietenă m-a întrebat ce vreau să fac cu viața mea. Eu eram extrem de tristă că mă întorceam acasă și mai ales că nu voiam muncă la birou. I-am zis că vreau ceva în domeniul artistic, doar că nu știam ce”, a explicat ea.

Vedeta a povestit și cum a ajuns să fie chemată la un casting. A primit un telefon și i s-a schimbat destinul. ”Într-o zi, am primit un telefon dacă vreau să merg la un casting. Am zis că merg si, uite așa, am ajuns aici. După casting m-au chemat la probă și atunci am ales să merg pe platoul de filmare și nu la birou, căci în lunea aceea era și prima mea zi de muncă într-un alt loc”, a încheiat Doinița Oancea.

citește și...