FOTO / Doinița Oancea, despre intervențiile estetice. ”Cumva a devenit un soi de trend, mi se pare că toată lumea seamănă cu toată lumea”

21.05.2022, 17:04
FOTO / Doinița Oancea, despre intervențiile estetice. ”Cumva a devenit un soi de trend, mi se pare că toată lumea seamănă cu toată lumea”
Doinița Oancea, despre intervențiile estetice. ”Cumva a devenit un soi de trend, mi se pare că toată lumea seamănă cu toată lumea”
Actrița Doinița Oancea, în vârstă de 39 de ani, a comentat pe marginea intervențiilor de ordin estetic. Aceasta a declarat că nu a apelat la astfel de ajustări, însă nu exclude această posibilitate. ”Cumva a devenit un soi de trend, mi se pare că toată lumea seamănă cu toată lumea”, a mărturisit Doinița Oancea.
Doinița Oancea arată cât se poate de bine.
Cu toate acestea, vedeta a recunoscut că s-a gândit la ajustări de ordin estetic.

Doinița Oancea, despre intervențiile estetice. ”De gândit m-am gândit, dar de făcut, nu!”

„M-am gândit la ajustări. Orice femeie, la un moment dat în viața ei, se gândește, pentru că toate avem nemulțumiri în ce ne privește. Vreau ochii mai așa, vreau nasul așa, vreau sânii nu știu cum, vreau fundul așa, aș fi vrut să am cracii mai lungi. De gândit m-am gândit, dar de făcut, nu! Practic niciodată, nu mi-am făcut absolut nimic până acum, nici măcar o mini injecție”, a declarat Doinița Oancea pentru click.ro.


”Mi-e frică de neacceptare. Am senzația că, atunci când începi să umbli la tine, nu te mai accepți. Și odată ce ai început să umbli, o să tot umbli și transformarea aia nu știi dacă o să-ți placă. Eu nu pot să port nici lentile de contact, că nu le suport. Nu suport ceva ce nu-mi aparține. Vreau să înțeleg că am câți ani am, că ăsta e ciclul vieții. Încerc să păstrez ce am primit de la mama natură. Dar, na, niciodată să nu spui niciodată! Cumva a devenit un soi de trend, mi se pare că toată lumea seamănă cu toată lumea. Același tip de buze, același tip pe nas, de machiaj, aceleași sprâncene. Aceleași extensii”, a completat actrița.

 

Cum a ajuns Doinița Oancea actriță

Doinița Oancea a afirmat, într-un interviu,  că deși a încercat să activeze în mai multe domenii s-a simțit atrasă de cel artistic. ”Într-o zi, aflată în Budapesta, o prietenă m-a întrebat ce vreau să fac cu viața mea. Eu eram extrem de tristă că mă întorceam acasă și mai ales că nu voiam muncă la birou. I-am zis că vreau ceva în domeniul artistic, doar că nu știam ce”, a explicat vedeta.

Ea a povestit și cum a ajuns să fie chemată la un casting. A primit un telefon și i s-a schimbat destinul. ”Într-o zi, am primit un telefon dacă vreau să merg la un casting. Am zis că merg si, uite așa, am ajuns aici. După casting m-au chemat la probă și atunci am ales să merg pe platoul de filmare și nu la birou, căci în lunea aceea era și prima mea zi de muncă într-un alt loc”, a încheiat Doinița Oancea.

citește și...