Doi tineri din Botoșani, reținuți de poliție după ce au ucis un bărbat cu care s-au certat într-un bar

01.01.2022, 13:34
Doi tineri din Botoșani, reținuți de poliție după ce au ucis un bărbat cu care s-au certat într-un bar
Doi tineri din Botoșani, reținuți de poliție după ce au ucis un bărbat cu care s-au certat într-un bar

Doi tineri din Botoșani au fost reținuți de poliție după ce au ucis un bărbat cu care s-au certat într-un bar. Tragedia a avut loc în seara de 30 decembrie 2021. Victima a fost găsită decedată pe marginea unui drum. Cei doi agresori urmează să fie prezentaţi sâmbătă în faţa instanţei de judecată, cu propunere de arestare preventivă.

Doi tineri, în vârstă de de 22 de ani, și respectiv  28 de ani, au fost reţinuţi de poliție după ce, în noaptea de joi spre vineri, au ucis un bărbat în vârstă de 63 de ani, informează Agerpres. Tragedia a avut loc în comuna Tudora, după o ceartă pe care cei doi tineri ar fi avut-o cu victima într-un bar din localitate.

“Din verificări a reieşit faptul că, în seara de 30 decembrie 2021, cei doi, în timp ce se aflau într-un bar din localitate, ar fi avut un conflict verbal cu victima, după care ar fi lovit-o cu palma în zona feţei, ceea ce a condus la evacuarea acestora din local. Ulterior, cei doi tineri ar fi urmărit victima pe drumul spre locuinţă şi, ajungând-o din urmă, i-ar fi aplicat mai multe lovituri cu un obiect din lemn şi apoi cu picioarele, în zona capului”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Botoşani, Delia Nenişcu.

Doi tineri din Botoșani, reținuți de poliție după ce au ucis un bărbat cu care s-au certat într-un bar. Victima a fost găsită pe marginea unui drum

Victima a fost găsită decedată pe marginea unui drum. A fost dispusă efectuarea cercetărilor pentru ucidere din culpă, însă, ulterior, cercetările au fost declinate către Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani, fiind deschis un dosar pentru săvârşirea infracţiunii de omor.

Cei doi agresori urmează să fie prezentaţi sâmbătă în faţa instanţei de judecată, cu propunere de arestare preventivă.

citește și...