DJ Harra a apelat la o nouă intervenție estetică. ”Când ele sunt inegale, parcă toată fața o ia razna”

09.01.2022, 18:34

DJ Harra a apelat la o intervenție estetică nouă. Dana Neacșu a scăpat de un complex vechi. Blondina a avut un complex din cauza faptului că sprâncenele ei erau inegale. ”Când ele sunt inegale, parcă toată fața o ia razna”, spune DJ Harra.

Dj Harra a devenit foarte cunoscută în lumea mondenă din România, remarcându-se în cluburi într-un mod cât mai provocator.

Dana Neacșu a apelat, de-a lungul timpului, la mai multe intervenții estetice, una dintre ele fiind aceea de a scăpa de cearcăne. Mai mult,  vedeta a apelat și la implanturi mamare sau remodelarea nasului.

”Când ele sunt inegale, parcă toată fața o ia razna”

Acum, Dj Harra este mulțumită de rezultate și spune că intervenția estetică necesară, pentru a avea o față armonioasă.

„Toți știm că un procent destul de mare din armonia feței este dat de sprâncene. Când ele sunt inegale, parcă toată fața o ia razna :)) Astăzi, am făcut o chestie fantastică pentru mine. Mi-am reparat sprâncenele. Nu mulți au observat, dar natura m-a înzestrat cu sprâncene inegale rău :)) Băi dar rău tare”, le-a povestit DJ Harra urmăritorilor de pe Instagram.

Artista a apelat în trecut la ajutorul cosmeticienilor pentru a scăpa de riduri și cearcăne cu ajutorul unei proceduri de injectare cu acid hialuronic. După tratament, DJ Harra a observat o atenuare a ridurilor fine şi a şanturilor de sub ochi.

Dj Harra, executată silit pentru o factură de 7000 de euro

Recemt, vedeta a fost executată silit pentru 7000 de euro, o factură pe care nu ar fi plătit-o. Dj Harra nu a plătit factura uriașă pe care nu și-o justifică din niciun punct de vedere.

Ea a povestit la Xtra Night Show că, în urmă cu 6 ani, a decis să plece în vacanță în Africa, însă s-a interesat dacă compania de telefonie are internet.

Vedeta a fost informată că poate beneficia de wi-fi din Africa și a urmat recomandarea primită. Însă, la întoarcere a primit numeroase facturi pe care le avea de achitat. Această a spus că va merge în instanță pentru a-și face dreptate