DJ Harra a apelat la o nouă intervenție estetică. ”Când ele sunt inegale, parcă toată fața o ia razna”

09.01.2022, 18:34

DJ Harra a apelat la o intervenție estetică nouă. Dana Neacșu a scăpat de un complex vechi. Blondina a avut un complex din cauza faptului că sprâncenele ei erau inegale. „Toți știm că un procent destul de mare din armonia feței este dat de sprâncene. Când ele sunt inegale, parcă toată fața o ia razna ”, spune DJ Harra.

Dj Harra a devenit foarte cunoscută în lumea mondenă din România, remarcându-se în cluburi într-un mod cât mai provocator.

Dana Neacșu a apelat, de-a lungul timpului, la mai multe intervenții estetice, una dintre ele fiind aceea de a scăpa de cearcăne. Mai mult,  vedeta a apelat și la implanturi mamare sau remodelarea nasului.

”Când ele sunt inegale, parcă toată fața o ia razna”

Acum, Dj Harra este mulțumită de rezultate și spune că intervenția estetică necesară, pentru a avea o față armonioasă.

„Toți știm că un procent destul de mare din armonia feței este dat de sprâncene. Când ele sunt inegale, parcă toată fața o ia razna :)) Astăzi, am făcut o chestie fantastică pentru mine. Mi-am reparat sprâncenele. Nu mulți au observat, dar natura m-a înzestrat cu sprâncene inegale rău :)) Băi dar rău tare”, le-a povestit DJ Harra urmăritorilor de pe Instagram.

Artista a apelat în trecut la ajutorul cosmeticienilor pentru a scăpa de riduri și cearcăne cu ajutorul unei proceduri de injectare cu acid hialuronic. După tratament, DJ Harra a observat o atenuare a ridurilor fine şi a şanturilor de sub ochi.

Dj Harra, executată silit pentru o factură de 7000 de euro

Recent, vedeta a fost executată silit pentru 7000 de euro, o factură pe care nu ar fi plătit-o. Dj Harra nu a plătit factura uriașă pe care nu și-o justifică din niciun punct de vedere.

Ea a povestit la Xtra Night Show că, în urmă cu 6 ani, a decis să plece în vacanță în Africa, însă s-a interesat dacă compania de telefonie are internet.

Vedeta a fost informată că poate beneficia de wi-fi din Africa și a urmat recomandarea primită. Însă, la întoarcere a primit numeroase facturi pe care le avea de achitat. Această a spus că va merge în instanță pentru a-și face dreptate

 

 

citește și...