FOTO EXCLUSIV / Cu ce își ocupă timpul liber Dj Harra. Așa a fost surprinsă jurata de la ‘Cântă acum cu mine’

19.10.2020, 18:04
FOTO EXCLUSIV / Cu ce își ocupă timpul liber Dj Harra. Așa a fost surprinsă jurata de la 'Cântă acum cu mine'
Cu ce își ocupă timpul liber Dj Harra. Așa a fost surprinsă jurata de la 'Cântă acum cu mine'

Dj Harra, pe numele ei adevărat Dana Neacșu, are parte de foarte mult timp liber. Jurata emisiunii ‘Cântă acum cu mine’, de la PRO TV, a fost surprinsă în parc în timp ce își plimba unul dintre patrupezi. Nu singură, ci acompaniată de un bărbat.

Dj Harra, la plimbare cu un bărbat misterios

Dana Neacșu, alias Dj Harra, a devenit cunoscută ca fiind prima dj-iță topless de la noi, iar de-a lungul timpului a avut relații cu mai mulți bărbați celebri din showbiz. De o bună bucată de vreme, tânăra în vârstă de 37 de ani nu și-a mai asumat public nicio relație și a preferat să își țină viața privată departe de ochii curioșilor.

Recent, ea a fost fotografiată de paparazzi TACATACA, alături de un bărbat misterios, într-un parc din Capitală. Dj Harra și tipul respectiv s-au plimbat minute în șir prin parc, neținând cont că acesta se afla pe role, iar ea pe jos.

Blondina părea că se simte foarte bine în preajma bărbatului trecut de 40 de ani, mai ales că i-a zâmbit acestuia de mai multe ori. Se pare că solista preferă bărbații mai în vârstă, ținând cont că nici ea nu mai este vreo tinerică. Pentru că nu are un iubit stabil, Dana Neacșu dezvăluia ce activități îi place să facă în timpul liber.

‘Mai stau acasă și mai fac antrenament cu pistolul! Lăsând gluma la o parte, sunt pasionată, pe lângă muzică și mixat, de trasul cu arma. Îmi place să merg la poligonul de tir, o fac săptămânal deja, iar prietenii mei îmi spun că țintesc bine! Înseamnă că sunt chiar talentată. Este una dintre pasiunile mele și mă bucur că fac și asta. Știu oricum să mă apăr singură și să am grijă de mine’, spunea ea pentru Perfecte.ro.

Dj Harra, înșelată de un fost iubit cu cea mai bună prietenă

Dana Neacşu mărturisea în 2014 că a fost înșelată de iubit cu o prietenă de-a ei. Iubitul vedetei, Cătălin, juca la două capete. După separare, bărbatul s-a cuplat cu manechiul Bianca Jurcă.

‘Am încercat să maschez că era ceva în neregulă. Preferăm să alegem băiţeii răi. Nu m-am gândit că am alte variante. Poţi fi o victimă sigură. Aşa a făcut şi cu celelalte fete şi acum are aceeaşi strategie. Am fost patru luni de relaţie, însă mi-am asumat această relaţie. M-a minţit că a fost plecat la un prieten şi l-am căutat, dar nu era acolo. I-am cerut să plece din casă şi să-şi ia lucrurile, însă a fost de acord’, declara ea la emisiunea ‘Wowbiz’.

A fost înfiată

Dj Harra a aflat în urmă cu câțiva ani că a fost înfiată. Întâlnirea cu mama ei naturală a dezamăgit-o enorm pe vedetă, care mărturisea că nu vrea să aibă nicio legătură cu femeia care a abandonat-o la maternitate.

‘Întâlnirea cu mama mea naturală n-a făcut altceva decât să-mi întărească legătura cu mama adoptivă. Eu m-am purtat foarte elegant cu ea, am pupat-o pe obraz, am salutat-o și cam asta a fost’, spunea Dj Harra pentru Kanal D.

‘Ea vorbește mult, așa cum a făcut-o mereu. Ea a fugit din spital, dar cineva din familie a ajutat-o să scape de probleme. Ar fi avut sigur probleme în acea perioadă. Ea nu a fost îngrijită cum trebuie în spital. Noi am adoptat-o pe Dana datorită unei verișoare, care pe vremea aceea lucra ca și asistentă într-un spital’, mărturiseau și părinții adoptivi ai lui Dj Harra pentru Kanal D.

citește și...