Dinu Maxer trece prin momente cumplite. „Este foarte bolnav”

26.12.2021, 17:58
Dinu Maxer trece prin momente cumplite. „Este foarte bolnav”
Reacția lui Dinu Maxer după ce s-a spus că Nicoleta Luciu l-ar fi înșelat cu Nuțu Cămătaru. ”de ce nu apare să declare ceva? De ce tace?”

Dinu Maxer se confruntă cu clipe dramatice, în preajma sărbătorilor de iarnă. Artistul își dorește mai mult ca oricând ca familia lui să rămână unită și să treacă peste cumpăna ce îi încearcă, în această perioadă. O problemă de sănătate îl îngrijorează pe Dinu Maxer și speră să reușească ca un apropiat de-al său să se însănătoșească cât mai repede.

Dinu Maxer are o familie fericită și este un bărbat împlinit pe plan profesional. Artistul a mărturisit, recent, că o persoană dragă lui se confruntă cu probleme de sănătate.

Mai exact, tatăl lui este extrem de bolnav, așa că speră ca acesta să depășească momentul dificil și să se însănătoșească.

Tatăl lui Dinu Maxer este extrem de bolnav

„2021, cu toate că a început dificil cu al treilea val, până la urmă, s-a dovedit a fi un an bun pentru noi, profesional vorbind.

Din punct de vedere familial, nu pot să spun că s-a întâmplat ceva în plus sau în minus, ceea ce este foarte bine, fiindcă una dintre dorințele mele pentru anul ce urmează este să rămânem în aceeași formulă cu toții, tatăl meu, care este foarte bolnav, să depășească acest moment și atunci îmi doresc să rămânem cu toți uniți, fiindcă familia îți dă sursa puterilor, este sursa inspirației mele și e necesară ca să zâmbesc în continuare.”, a spus Dinu Maxer, pentru WOWbiz.

Dinu și Deea Maxer formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz-ul românesc. Deea și Dinu Maxer s-au căsătorit în urmă cu 13 ani. Cei doi au o familie frumoasă și sunt extrem de fericiți alături de cei doi copii ai lor,

Cum a cunoscut-o Dinu Maxer pe Deea

În cadrul unei emisiuni TV, Dinu a povestit că a cunoscut-o pe Deea pe vremea când această avea vârsta de 15 ani.

„Deea avea 15 ani și eu aveam 31 de ani atunci. Am demonstrat că nu contează diferența de vârstă și nici la câți ani începi o relație. Ea termina clasa a 9-a atunci. M-am gândit atunci dacă îmi place atât de mult de ea sau nu. Mi-am dat seama că vor fi multe săgeți ațintite spre mine. Am ținut ascuns totul până a împlinit 18 ani. Familia nu a știut chiar imediat. Părinții ei au aflat până când ea a făcut 16 ani, ai mei nu au aflat, dar au bănuit. Au fost de acord în cele din urmă”, a declarat Dinu Maxer în cadrul unei emisiuni TV.

 

 

citește și...