Dinu Maxer este în doliu. Tatăl artistului a pierdut lupta cu cancerul. “Mi-a fost și tată și prieten!”

14.01.2022, 10:23

Dinu Maxer trece prin momente dificile, după ce tatăl său s-a stins din viață, la vârsta de 74 de ani. Tatăl lui a murit după lupta cu cancerul. “A fost până azi…un tată perfect! Îi mulțumesc pentru tot! Mi-a fost și tată și prieten! “, a scris Dinu Maxer, pe Facebook.

Dinu Maxer trece prin momente extrem de grele. Din nefericire, tatăl cântărețului s-a stins din viață în urmă cu puțin timp. Artistul a fost cel care a dat vestea, pe contul său personal de Facebook.

Înainte de sărbători, Dinu Maxer anunța că tatăl lui este extrem de bolnav. În urmă cu 13 ani, acesta a avut cancer. Boala a recidivat, iar medicii nu au mai putut să-l salveze.

“Mi-a fost și tată și prieten!”

“A fost până azi…un tată perfect! Îi mulțumesc pentru tot! Mi-a fost și tată și prieten! Am atâtea lucruri pe care aș vrea să le împărtășesc cu voi despre tatăl meu…”, a scris Dinu Maxer pe Facebook.

Tatăl cântărețului s-a stins din viață la 74 de ani, cu doar două luni înainte de a împlini 75 de ani.

”Mulțumim pentru exemplul pe care ni l-ai dat! Drum bun, tată!”

Dinu Maxer a dezvăluit că tatăl său se lupta cu nemiloasa boală de 11 ani, fiind nevoit să petreacă mult timp prin spitale.

Cântărețul l-a omagiat pe tatăl său:

”A fost un învingător! În 2007 a primit vestea că are cancer de prostată! 11 ani mai târziu, ieșea învingător din lupta cu cancerul! Apoi a venit Andreas în viața lui…a încercat să fie bunicul care-i face pe plac și care sta cu el la orice oră din zi sau din noapte…îi dădea dulciuri când îl lăsam la el, spunându-ne „Vreau să-și amintească de mine ca fiind bunicul care îi dădea mereu ciocolată!

Peste 2 luni ar fi împlinit 75 de ani…dar sunt convins că pleacă împlinit din lumea asta: are trei băieți la casele lor, care i-au bucurat bătrânețea cu 4 nepoței, pe care i-a văzut crescând! Mulțumim pentru exemplul pe care ni l-ai dat! Drum bun, tată!”, a scris Dinu Maxer pe Facebook.

 

 

citește și...