Din trecutul lui Cătălin Moroșanu. ”Un băiat de la țară, din grajduri, să ajungă să reprezinte România la cel mai înalt nivel”

14.02.2022, 15:22
Din trecutul lui Cătălin Moroșanu. ”Un băiat de la țară, din grajduri, să ajungă să reprezinte România la cel mai înalt nivel”
Din trecutul lui Cătălin Moroșanu. ”Un băiat de la țară, din grajduri, să ajungă să reprezinte România la cel mai înalt nivel

Luptătorul Cătălin Moroșanu, în vârstă de 37 de ani, a făcut dezvăluiri din trecutul său la o emisiune de televiziune. Acesta a vorbit despre cariera sa de sportiv. ”Un băiat de la țară, din grajduri, să ajungă să reprezinte România la cel mai înalt nivel”, a mărturisit Cătălin Moroșanu la postul de televiziune Antena Stars.

Cătălin Moroșanu este un cunoscut luptator. În plan personal, Cătălin Moroșanu are un familie fericită alături de soția sa, Georgiana, împreună cu care formează un cuplu de foarte mulți ani. Cei doi au împreună o fetiță, Natalis. Sportivul și partenera lui de viață au devenit părinți pentru a doua oară în luna decembrie a anului trecut, când Georgiana a adus pe lume un băiețel care a primit numele Patrick Nicholas.

Despre cariera sa a vorbit Cătălin Moroșanu într-un interviu pentru emisiunea ”Star Magazin”, de la postul de televiziune Antena Stars. Acesta a dezvăluit ș ce carieră ar fi urmat dacă nu ar fi devenit sportiv de performanță.

Din trecutul lui Cătălin Moroșanu. ”Nu am avut vreun plan anume să mă gândesc că o să fiu luptător sau să apar vreodată la televizor”

„La 21 de ani am intrat prima dată în sală, am avut o carieră fulminantă, în sensul că am avut și talent, am fost și un luptător atipic și uite că faptul că am fost așa am reușit să înving nume foarte mari din sportul de contact al plantei. Pentru mine este o satisfacție enormă că am reușit, un băiat de la țară, din grajduri, să ajungă să reprezinte România la cel mai înalt nivel”, a declarat Cătălin Moroșanu, citat de spynews.ro.

„Sincer, cred că ajungeam ori avocat, ori polițist. Eu m-am apucat de kickboxing în anul doi de facultate. Am zis să slăbesc și eu puțin, să văd cum e. Nu am avut vreun plan anume să mă gândesc că o să fiu luptător sau să apar vreodată la televizor, în viața mea nu m-am gândit la asta”, a completat sportivul.

 

citește și...