Din ce se întreține Marina Voica! Solista a împlinit 84 de ani și locuiește singură

07.09.2020, 18:41
Din ce se întreține Marina Voica! Solista a împlinit 84 de ani și locuiește singură
Din ce se întreține Marina Voica! Solista a împlinit 84 de ani și locuiește singură

Marina Voica este una dintre cele mai apreciate artiste din generația de aur a muzicii,  iar zilele trecute a împlinit 84 de ani. Cea care i-a făcut o mare surpriză a fost Oana Sârbu, care a și vizitat-o la casa ei din Breaza. De mai bine de 15 ani, Marina Voica s-a retras la munte, unde locuiește singură.

S-a retras la Breaza

Oana Sârbu i-a făcut și o urare de ziua de naștere, împreună cu echipa de la ‘Vorbește lumea’.

Ciudat mă simt. Timpul trece și vine imediat ziua de naștere, trece și anul. Trebuie să fiu fericită. Vă mulțumesc foarte mult pentru mesaje  și ție Oana, pentru surpriză.

Aș vrea să mulțumesc tuturor celor care m-au felicitat, pentru cuvintele frumoase. Sunt mândră că am venit în țara asta care m-a adoptat și să vă amintiți frumos despre mine’, a spus Marina Voica la PRO TV.

Marina Voica este văduvă de peste 20 de ani

Marina Voica nu are copii, iar în anul 1981 a rămas văduvă. Nu s-a mai recăsătorit, după ce al doilea soț, Viorel Teodorescu a decedat de cancer.

De atunci, locuiește și se întreține singură. Solista a mărturisit că nu primește pensie de la stat, dar se descurcă bine din punct de vedere financiar.

‘Nu mă plâng nici din punct de vedere material, chiar dacă nu am pensie de la stat, am fost artist liber profesionist. Mă mulțumesc cu pensia de urmaș (după moartea soțului său) și, mulțumită Ministerului Culturii, primesc o indemnizație de merit, datorită valorii recunoscute de public a muncii mele și a vechimii în activitatea artistică. Nu am probleme cu partea materială’, declara aceasta cu ceva timp în urmă.

Cu toate acestea, Marina Voica se confruntă cu câteva probleme de sănătate: ‘Nu mă simt prea bine, din păcate. Sunt fel de fel, din cauza vârstei probabil. Important este că stau bine cu capul, sunt coerentă. Am fost la medic, ştiu ce am şi mă adaptez’.

În timpul pandemiei de coronavirus, Marina Voica mărturisea supărată că nu a vizitat-o nimeni să o întrebe dacă are nevoie de ceva.

‘Nimeni nu m-a sunat să mă întrebe ce fac şi cum sunt! Nici măcar de la primărie, de aici, că tot sunt cetăţean de onoare. Puteau să mă întrebe dacă mă descurc. Singurul care a sunat a fost solistul Gabriel Dorobanţu, vecinul meu de la Cornu. «Dacă aveţi nevoie de ceva vă aduc», mi-a spus el. Gabriel mă sună mereu când merge la Câmpina, la cumpărături.

M-a mai căutat patroana restaurantului unde mâncam. Ştiţi că eu nu gătesc şi mâncam la restaurant, dar au închis. S-a oferit să vină să îmi aducă personal mâncare de la ei. Mai am un preot care mă sună şi mă protejează. Dar nu am vrut să-l expun. Acum comand mâncare la pachet. Au o pizza foarte bună aici. Unii nu ies deloc, fiecare are situaţia lui’, declara interpreta pentru Click!

citește și...