Din ce se întreține familia lui Connect-R pe timp de pandemie. ‘Mama vinde la tarabă’

12.03.2021, 16:05
Din ce se întreține familia lui Connect-R pe timp de pandemie. 'Mama vinde la tarabă'
Din ce se întreține familia lui Connect-R pe timp de pandemie. 'Mama vinde la tarabă'

Connect-R este acum unul dintre cei mai apreciați artiști de la noi, însă în copilărie s-a luptat din greu cu sărăcia. Deși acum are posibilități materiale mari, familia lui Connect-R a rămas la fel de simplă.

Deși este pandemie, mama solistului vinde ziare la taraba pe care o deține Piaţa Domenii pentru a se întreține.

În plus, tatăl acestuia a vrut cu orice preț să cânte pentru un bănuț în plus, motiv pentru care l-a rugat pe fiul său să-i găsească un contract la un restaurant.

Familia lui Connect-R muncește din greu pe timp de pandemie

„Mama merge și acum să vândă la tarabă. Asta îi place ei. Acum tata mi-a cerut să-i caut un cotract într-un restaurant, unde să meargă să cânte”, a declarat artistul, la emisiunea ExclusivVip, realizată de Cristi Brancu, la Prima TV.

Cât despre fiica lui, Connect-R a mărturisit că a reușit să petreacă mai mult timp cu ea. Micuța Maya îi moștenește talentul muzical.

„Fiica mea, Maya, mă moștenește. Are simț ritmic și ureche muzicală. Are simțul artistic. Are și ceva din pragmatismul lui maică-sa, din personalitatea ei puternică. Dacă nu-i dăm ce vrea ea, se tăvălește pe jos. Muzică face de mică, de un jumătate face lecții de pian, dansează ore în șir pe melodii puse la tv. La noi, la țigani, trebuie să ai mulți copii. Eu îmi mai doresc copii, dar Maya e egoistă. Nu mai vrea să împartă dragostea noastră cu nimeni”, a adăugat Connect R.

citește și...