Din ce face bani Romanița Iovan în afară de modă. ”Dacă nu ai activitate, chiar îmbătrânești”

26.10.2022, 17:03
Din ce face bani Romanița Iovan în afară de modă. ”Dacă nu ai activitate, chiar îmbătrânești”
Din ce face bani Romanița Iovan în afară de modă.

Creatoarea de modă Romanița Iovan, în vârstă de 58 de ani, a dezvăluit din ce afaceri mai face bani pe lângă modă. Vedeta a explicat că o mare parte din bani vin din spațiile de birouri pe le închiriază într-o clădire pe care o deține. Aceasta a mărturisit că își găsește singură chiriași. ”Dacă nu ai activitate, chiar îmbătrânești”, a mai spus Romanița Iovan.

Romanița Iovan este fost model, creatoare de modă și femeie de afaceri. Este mama unui băiat, Albert, din mariajul cu pilotul Adrian Iovan. Adolescentul are adrenalina în sânge și la 15 ani este pilot de raliu. Adrian Iovan și-a pierdut viața în tragedia aviatică din Munții Apuseni, care a avut loc în 2014. De mulți ani,  Romanița Iovan are o relație cu avocatul Iulian Gogan, care este cu 11 ani mai mic decât ea. Cei doi sunt împreună de 14 ani. Creatoarea de modă a dezvăluit, pentru revista Viva, că este logodită cu Iulian Gogan, iar acest lucru s-a întâmplat înainte ca cei doi să cunune un cuplu.

Romanița Iovan nu face bani doar din modă, ci și din închirierea unor spații de birouri dintr-o clădire pe care o deține, după cum a dezvăluit pentru playtech.ro.

Din ce face bani Romanița Iovan în afară de modă. ”Îmi găsesc chiriași când pleacă alții”

„Am un imobil de birouri, eu mă ocup de el, îmi găsesc chiriași când pleacă alții. Plus că mă ocup și de partea de administrativ. Am colaboratori firme pe toate sistemele, de control – acces, de detecție incendiu, de pază, de curățenie, de îngrijit ferestre.. Dacă nu ai activitate, chiar îmbătrânești”, a dat detalii Romanița Iovan pentru sursa mai sus-menționată.


Deși are un program foarte încărcat, creatoarea de modă a mărturisit că se ocupă și de treburile casnice: „Eu sunt femeia care, când termin activitatea, mă bag și la treburile casnice. Mâncare nu fac, în afară de salate, la astea sunt specialistă. Iulian se ocupă. Dar și Albert mai face. L-am învățat, pentru că nu vreau ca atunci când va sta cu o fată în casă, aceea să-i spună că nu știe să facă nimic, că așa l-am învățat eu. Știe să spele rufe, vase, să pună vasele în mașină, cu detergent. L-am învățat de mic totul”.

 

citește și...