Din ce face bani familia lui Catrinel Menghia. ”Asta cred că n-am spus niciodată”

19.02.2021, 16:22
Din ce face bani familia lui Catrinel Menghia. ”Asta cred că n-am spus niciodată”
Din ce face bani familia lui Catrinel Menghia. ”Asta cred că n-am spus niciodată”

Catrinel Meghia, în vârstă de 35 de ani, a vorbit despre afacerea pe care familia sa o are în Italia.

Celebrul model internațional Catrinel Menghia a intrat în direct prin Skype la emisiunea ”Vorbește lumea”, de la postul de televiziune Pro TV, unde a dezvăluit din ce face bani familia sa în această perioadă. familia româncei stabilite în Italia vinde flori în toată Roma. ”Familia mea se ocupă cu vânzarea de flori, asta cred că n-am spus niciodată. Suntem cei care vând flori pentru toată Roma”, a declarat Catrinel Menghia.

”Întotdeaua mi-a plăcut să fiu activă. M-am întrebat ce voi face când nu voi mai face modă. Acum lucrez și în cinematografie, lucrez pentru familia mea care se ocupă de vânzarea florilor. Sunt întrebată câte flori mi-au adus iubitul de Valentine’s Day și eu spun: un trandafir. Am 2.500 de specii de trandafiri”, a mai spus vedeta, potrivit click.ro.


Ce spune Catrinel Menghia despre rolul de mămică. ”E foarte greu”

Catrinel Menghia și iubitul ei, producătorul italian de film Massimiliano Di Lodovico, au aniversat pe 20 septembrie 2020 nouă ani de relație. Cei doi au împreună o fiică, Caroline Leon, care pe 25 februarie 2021, va împlini doi ani. Catrinel Menghia a divorțat de fostul ei soț, Massimo Brambati, în anul 2011, după o căsnicie de șase ani.

Vedeta a vorbit și despre rolul de mămică. “Fetița mea face doi ani în curând. Este foarte dificil să mă împart între job și viața de mamă”, a mărturisit vedeta.

„E foarte greu rolul de mamă. A fost pandemia asta și am fost acasă tot timpul. Lucrez mai puțin acum, vreau să fiu cât mai mult prezentă în viața ei. Mi-aș dori o vacanță totuși, în curând. Mai ales acum că s-au ridicat restricțiile parțial”, a adăugat aceasta.

citește și...