Catrinel Menghia face mărturisiri. ”Fostul meu soț era ge­nul carierist, mă împin­gea mereu de la spate”

17.11.2020, 15:09
Catrinel Menghia face mărturisiri. ”Fostul meu soț era ge­nul carierist, mă împin­gea mereu de la spate”
Catrinel Menghia face mărturisiri. ”Fostul meu soț era ge­nul carierist, mă împin­gea mereu de la spate”

Catrinel Menghia a vorbit despre familia sa și despre carieră într-un interviu pe care l-a acordat publicației Formula AS.

Catrinel Menghia a mărturisit că pentru ea dintotdeauna familia a fost pe primul loc, nu doar acum în perioada de criză provocată de pandemia de coronavirus, și că mereu a avut grijă să nu fie implicată în prea multe proiecte care să o țină departe de persoanele dragi.

”Pentru mine, fa­mi­lia a fost mereu pe pri­mul loc nu doar acum. Fostul meu soț era ge­nul carierist, mă împin­gea mereu de la spate: „Hai, de ce să nu faci și reclama asta?”, „Cum să nu fii în Sports Illus­trated?”, „Tu de ce să nu prezinți pentru Vic­toria’s Secret?”. În schimb, Massimi­lia­no, partenerul meu actual, vine din sudul Italiei, unde oamenii sunt mai atașați de ideea de familie. De când suntem îm­preună, de zece ani, noi avem un pact, să nu iau mai mult de două, trei proiecte de modelling pe lună, ca să nu trebuiască să trăim o relație la distanță. Din fericire, am avut luxul de a alege. Nu mai sunt nevoită să merg la castinguri. Îmi per­­mit să aștept oferte care îmi sunt de­dicate, care de cele mai multe ori sunt oferte foarte bune. Mai greu e să zic nu”, a spus Catrinel Menghia pentru Formula AS.

Catrinel Menghia pune la cale o afacere cu sora ei

Catrinel Menghia a dezvăluit că pe perioada izolării, sora sa, Lorena, a fost cu ea în Ialia.

Vedeta a vorbit și despre afacerea pe care o face împreună cu sora sa.

”Da, și m-am bucurat enorm să o am lângă mine. Eu am plecat la 16 ani de-acasă, ea a plecat la 18 ani, cu o bursă de studii în America. De atunci ne-am văzut doar câte o dată pe an, de două ori maximum. La finalul anului trecut, a venit să ne vadă în Italia, s-a îndrăgostit de familia noastră și și-a prelungit un pic șederea. Apoi a venit pandemia și ne-a prins împreună. Iar când s-a dat drumul la circulație din nou, America s-a prăbușit sub scandaluri, încât a de­cis că e mai bine pentru ea să înceapă o viață aici. Ca să o convingem să rămână, i-am și propus un business împreună, fiindcă Lorena a făcut studii de business management în Ame­rica. Am achiziționat un bar la un preț de criză, care ar fi fost de negândit înainte. Până e gata renovarea, sperăm să treacă și pandemia”, a mai declarat Catrinel Menghia pentru sursa citată.

citește și...