Din ce câștigă Gina Pistol bani de când a devenit mamă. Iubita lui Smiley face bani și stând degeaba

31.05.2021, 14:07
Din ce câștigă Gina Pistol bani de când a devenit mamă. Iubita lui Smiley face bani și stând degeaba
Din ce câștigă Gina Pistol bani de când a devenit mamă. Iubita lui Smiley face bani și stând degeaba

În primăvara acestui an, Gina Pistol a devenit mamă pentru prima dată! Pentru a se ocupa cât mai mult de fiica ei și a lui Smiley, vedeta a renunțat la emisiunile ‘Asia Expres’ și ‘Chefi la Cuțite’. 

Cu toate că nu mai apare pe micile ecrane, Gina Pistol continuă să facă bani chiar și de acasă. Conform Impact.ro, aceasta câștigă mult mai bine decât înainte. Pe rețelele de socializare, fosta prezentatoare tv face reclamă la diferite produse.

Gina Pistol câștigă bani frumoși de când stă acasă

Imaginea Ginei Pistol a fost asociată cu branduri din categoria cosmetice, ceaiuri, produse de igienă, precum și cu produse destinate bebelușilor. Drept urmare, pentru o singură postare pe Instagram, iubita lui Smiley ar încasa sume cuprinse între 1000 și 2000 de euro, scrie Click!

Gina Pistol face reclamă și la o firmă de recoltare a celulelor stem, precum și cu altele producătoare de ceaiuri, accesorii și haine pentru nou-născuți. Mai mult de atât, blondina nu a dat bani pe hăinuțele și obiectele necesare fetiței sale, întrucât le-a primit gratis prin asocierea de imagine.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de GinaPistol (@ginapistol)

A fost înlocuită la Asia Express

Pe contul său de Instagram, Gina Pistol a transmis un mesaj în care vorbește despre emisiunea ”Asia Express”, unde a fost înlocuită de Irina Fodor. Vedeta le-a spus internauților că emisiunea rămâne pe mâini bune.

”Simpaticilor, pana data viitoare “ASIA EXPRESS continua” ramane pe maini bune ? .Sa aveti un drum bun si sa va bucurati de aventura asta minunata @irina_fodor @marius.damian.art @iamoase ?? O sa fiu cu ochii pe voi @asiaexpressromania ?”, a spus Gina Pistol, citată de spynews.ro.

citește și...