Brigitte Pastramă, noi acuzații dure la adresa fostului soț! Vedeta a încasat bătăi crunte, după ce s-a cuplat cu Ilie Năstase: ‘M-a bătut și m-a tăiat’

03.07.2020, 23:03
Brigitte Pastramă, noi acuzații dure la adresa fostului soț! Vedeta a încasat bătăi crunte, după ce s-a cuplat cu Ilie Năstase: 'M-a bătut și m-a tăiat'
Brigitte Pastramă, noi acuzații dure la adresa fostului soț! Vedeta a încasat bătăi crunte, după ce s-a cuplat cu Ilie Năstase: 'M-a bătut și m-a tăiat'

Brigitte Pastramă continuă seria dezvăluirilor șocante despre fostul soț, Ovidiu Torj, bărbatul care acum îi ia apărarea fiului său din prima căsnicie, Robert Sfăt.

Brigitte Pastramă și Ovidiu Torj au divorțat în urmă cu mai mulți ani și au împreună o fetiță. După ce a izbucnit scandalul cu băiatul ei, bărbatul a afirmat că nu vrea să își mai lase fiica cu vedeta, pentru că aceasta are un comportament total nepotrivit.

Brigitte Pastramă a fost bătută de fostul soț

La emisiunea ‘Xtra Night Show’, Ovidiu Torj a declarat că Brigitte este bolnavă și că ar trebui să meargă la doctor. Enervată la culme de mărturiile fostului soț, Brigitte Pastramă nu a stat cu mâinile în sân și i-a dat replica acestuia.

Brigitte Pastramă a mărturisit că bărbatul o bătea constant și chiar a rămas cu urme din cauza agresiunilor.

‘Eu țin minte că deși eram bolnavă l-am căutat la pușcărie. Eu i-am plătit avocații, eu i-am întreținut magazinul. După ce m-a dezbrăcat în pielea goală, m-a bătut și m-a tăiat pentru a nu mai putea intra în restaurant, la o lună după ce m-am combinat cu Ilie. Iar apoi mi-am retras plângerea pentru fiica noastră. M-am despărțit de el că am avut un hematom și fisură pe craniu în urma corecțiilor pe care mi le-a aplicat. Am acte și am plângerile mele!’, a spus Brigitte Pastramă, la Antena Stars.

Fostul soț vrea să îi ia fata

Soția lui Florin Pastramă a mai precizat că Ovidiu Torj nu îi poate lua fata, pentru că ea deține custodie exclusivă asupra minorei. În plus, aceasta crede că fiul ei, Robert, s-a aliat cu Ovidiu Torj, pentru a o distruge.

‘Nu are dreptul până la 18 ani nici măcar să își vadă fata. Este exclusiv la mine fata! Nu are dreptul. Nici pensie alimentară nu a plătit. Eu pentru fată fac lucrurile astea. Pentru fata mea l-am vizitat și la pușcărie’, a mai spus vedeta.

‘În urmă cu câteva luni a vrut să plece în Germania. L-a contactat pe Ovidiu și a început să îi manipuleze conștiința și să spună lucruri false despre mine, cum e stilul lui’, a mai adăugat ea.

citește și...