Dificultățile prin care a trecut Kamara. ”Mi-am crescut frații de mic. Tatăl meu a murit de când aveam șapte ani”

20.06.2020, 12:12
Dificultățile prin care a trecut Kamara. ”Mi-am crescut frații de mic. Tatăl meu a murit de când aveam șapte ani”
Dificultățile pin care a trecut Kamara. ”Mi-am crescut frații de mic. Tatăl meu a murit de când aveam șapte ani”

Cântărețul Kamara a făcut mărturisiri despre dificultățile pe care le-a întâmpinat în viață. Artistul a povestit că a avut grijă de frații săi după ce tatăl său a încetat din viață.

Kamara nu a fost ocolit de probleme de-a lungul vremii., Acesta a avut parte de momente dificile, dar nu și-a pierdut speranța, ci s-a mobilizat cât a putut de bine pentru a trece peste orice piedică.

”Mi-am crescut frații de mic. Tatăl meu a murit de când aveam șapte ani. Tata avea 31 de ani. Era un om deosebit și nu a făcut niciodată diferență între copiii lui, mai ales față de copilul mamei noastre, pentru că mama avea un copil din prima căsătorie. Am o soră din partea tatălui. Am învățat de mic să fiu un luptător”, a declarat Kamara pentru emisiunea ”Acces Direct”, citat de spynews.ro.

”La mine nu există chestia asta cu clachezi. Eu când mi-am propus ceva, mă țin de acel ceva până duc la bun sfârșit. Nu m-am oprit niciodată din nimic, oricât de greu a fost. Niciodată nu am zis ”Acum gata, nu mai pot”. Nu există!”, a adăugat artistul care cântă alături de Andrei Ștefănescu în trupa Alb Negru.

Strânge bani pentru tratamentele fiului său

Leon, fiul lui Kamara, suferă de o formă de paralizie cerebrală, fiind diagnosticat la scurt timp de la naștere, cu tetrapareză spastică. Micuțul în vârstă de cinci ani a efectuat mai multe transplanturi de celule stem la o clinică din Turcia.

După ce anul trecut a fost de mai multe ori în Turcia cu Leon, pentru intervențiile cu celule stem, anul acesta micuțul va mai avea de făcut și alte câteva operații pentru ameliorarea stării sale de sănătate.

Kamara are nevoie de 100.000 de euro pentru operațiile fiului. Artistul ar trebui să meargă cu băiețelul său, Leon, în Spania, în vara acestui an, pentru o nouă intervenție.

“Prima operație a lui Leon din anul acesta ar trebui să se întâmple pe 27 iulie, în Spania, la Barcelona, la Doctorul Igor Nazarov, și se numește Miotenofasciotomie. Și apoi, după acea operație, în funcție de rezultate, vom merge în Statele Unite ale Americii. În America, în funcție de cea de-a două operație vom știi dacă o facem și pe a treia, de ortopedie, dacă va mai fi nevoie.

Totalul operațiilor cu toate costurile, cu tot cu transporturi, cazare, cu tot ce trebuie și cu toate tratamentele care se vor ține acolo după operații, în ambele locuri, se ridică la 100.000 de euro. Până acum am strâns 16.000 de euro, din donațiile de pe Facebook și…mai avem până la 100.000 de euro!

Însă facem tot ce putem să adunăm de pe unde se poate ca să facem toate operațiile pentru Leon! Deocamdată să trecem de cea din Spania! Eu și Oana, mama lui, vom pleca împreună cu Leon, toți trei vom merge acolo pentru aceste intervenții, pentru că amândoi avem grijă de el!”, declara artistul de curând.

citește și...