Dieta medicului Constantin Stan. Ce mânâncă soțul Andreei Berecleanu

25.03.2020, 15:40
Dieta medicului Constantin Stan. Ce mânâncă soțul Andreei Berecleanu
Dieta medicului Constantin Stan. Ce mânâncă soțul Andreei Berecleanu

Medicul estetician Constantin Stan, soțul fostei prezentatoare de televiziune Andreea Berecleanu, are un stil de viață cât se poate de sănătos. Acesta a oferit detalii despre alimentația sa.

Constantin Stan a explicat că dieta sa este una mediteraneeană, că mănâncă simplu și în cantități mici.

De asemenea, soțul Andreei Berecleanu a afirmat că nu mănâncă niciodată seara mai tâziu de ora 18:00 și că evită zahărul.

”Cât mai multe culori: roșu, verde, galben! Mănânc simplu și puțin cantitativ. Dieta mea e mai degrabă mediteraneană, bazată pe principii naturale. Fiindcă am multe operații în fiecare zi, m-am educat să mănânc la aceleași ore și seara niciodată mai târziu de ora 6. Sunt toată ziua în clinică, așa că am pe cineva care se ocupă să-mi aducă mâncarea: multe legume, vită și pește. Dacă obosesc, îmi fac imediat un fresh din fructe congelate sau o cafea.

Evit zahărul cu orice preț. E un factor de inflamație uriaș, care duce la boală. Apoi, trebuie să fim conștienți că, oricât de sănătos am mânca, e nevoie să suplimentăm unele lucruri pe care corpul nostru nu le mai poate obține sau produce în cantități suficiente. Nu-mi lipsește niciodată vitamina C concentrată, minim 1 g pe zi. Este absolut esențială pentru calitatea pielii și, în plus, e antiinflamatoare și crește imunitatea. Și iau zilnic suplimente pe bază de colagen, create împreună cu o echipă de cercetători din Salerno”, a spus medicul estetician Constantin Stan pentru publicația Formula AS.

citește și...