Andreea Berecleanu, noi detalii despre plecarea de la Antena 1. Rivala ei de-o viață, printre primii care au sunat-o!

22.02.2020, 10:29
Andreea Berecleanu, noi detalii despre plecarea de la Antena 1. Rivala ei de-o viață, printre primii care au sunat-o!
ndreea Berecleanu, noi detalii despre plecarea de la Antena 1. Rivala ei de-o viață, printre primii care au sunat-o!

Andreea Berecleanu a ținut să lămurească lucrurile după ce s-au făcut numeroase speculații despre plecarea sa de la postul de televiziune Antena 1.

În urmă cu câteva zile, Andreea Berecleanu a anunțat că nu va mai prezenta principalul jurnal de știri de la Antena 1. După ce s-a aflat că vedeta părăsește postul respectiv, au apîărut numeroase speculații. Andreea berecleanu a ținut să lămurească lucrurile și a oferit câteva explicații pe contul său de socializare.

Printre altele, vedeta de televiziune a dezvăluit că printre primii care i-au dat mesaj și care au sunat-o după ce s-a aflat de plecarea ei de la Observator a fost Andrea Esca, considerată rivala ei în plan profesional.

Andreea Esca

”Deși vreau cu tot dinadinsul să tac, să mă abțin și să merg mai departe, sunt câteva apariții în presă pe care nu le pot lasa să treacă pur și simplu. De exemplu, ieri un site a scris că aș fi primit un sms de la o fostă colegă. Nu numai că nu am primit acel sms, ca atare nici nu am avut cui să răspund, dar nici nu-mi doream să-l primesc.

Ce este însă adevărat, este că unul dintre primii oameni de la care am primit un sms și chiar am vorbit la telefon imediat este Andreea Esca. Ce-i drept, între mine și Andreea nu a fost o competiție a caracterelor, a fost o competiție a știrilor”, a spus Andreea Berecleanu.

 

citește și...