Diana Munteanu, dezvăluiri despre căsnicia ei cu Claudiu Niculescu, la opt ani de la divorț. „Veneam o dată pe lună în România”

28.01.2022, 14:28
Diana Munteanu, dezvăluiri despre căsnicia ei cu Claudiu Niculescu, la opt ani de la divorț. „Veneam o dată pe lună în România”
3. FOTO / Diana Munteanu, în costum de baie. Ce răspuns a dat fosta soție a fotbalistului Claudiu Niculescu când a fost întrebată: ”mănânci?”

Diana Munteanu a făcut dezvăluiri despre căsnicia ei cu Claudiu Niculescu, la opt ani de la divorț. Vedeta a mărturisit cum era viața ei pe timpul mariajului, subliniind că timpul ei s-a împărțit intre viața profesională și cea personală, ajungând să facă chiar și naveta.

Diana Munteanu și Claudiu Niculescu s-au căsătorit 2007, iar rodul iubirii lor e fiul David. Din păcate, cei doi au divorțat în 2014, după șapte ani de căsnicie.

Prezentatoarea TV a povestit că făcea naveta o dată pe lună în România pentru a filma emisiunea Conferința de presă și apoi zbura înapoi în țara în care era relocat, la momentul respectiv, soțul ei.

Diana Munteanu a mărturisit cum era viața ei pe timpul mariajului

”Când a semnat Claudiu în Germania, nemții au vrut să știe dacă are soție, dacă are viață liniștită. Pentru ei e foarte important ca omul ăla să aibă liniște. Au zis: «Vii cu ea aici, te muți cu ea aici».

Eu în perioada aia filmam «Conferința de presă», veneam o dată pe lună, filmam patru ediții și plecam înapoi.

Asta am făcut jumătate de an la Duisburg, jumătate de an în Cipru”, a povestit Diana Munteanu, potrivit Libertatea.

 

Din păcate, cei doi au divorțat în 2014, după șapte ani de căsnicie. Rodul iubirii lor e fiul David, care  locuiește cu ea, iar cu tatăl se vede cât poate de des.

Ce spunea Claudiu Niculescu

„Nu am nici o restricţie în privinţa vizitelor. Diana este foarte înţelegătoare şi mă lasă să stau cu David cât vreau, când vreau, inclusiv să plecăm în vacanţe. Asta îi face bine copilului. Fiecare weekend după meci mi-l petrec cu David, facem diferite activităţi. Mergem la mall, la film, la locul de joacă”, spunea Claudiu Niculescu în 2015 pentru click.ro.

Diana Munteanu a dezvăluit că fiul ei și al lui Claudiu Niculescu îl urmează în carieră pe tatăl lui, băiatul joacă fotbal.

„David, de la doi ani, învârte orice capac prinde prin casă. Mama mi-a zis: Hai mai bine să îl duci la fotbal, că probabil dacă îl duci acolo scapă de treaba asta. Că dacă îl ții, o să își dorească și mai tare. Am zis că îl duc, să facă un pic de mișcare. Am zis că e foarte bine, se mai disciplinează. Uite că nu am scăpat nici în ziua de azi. Eu sunt mamă liniștită. Sunt liniștită pentru că știu că lui David nu îi place deloc să mă audă (n.r. – strigând pe stadion, la meciurile lui). Acum nu mă pot pronunța (n.r. – dacă e talentat la fotbal băiatul ei), dar din ce zice lumea probabil că o avea ceva în genă”, a mai declarat prezentatoarea.

citește și...