Ce spune Diana Munteanu despre o nouă nuntă. ”Asta chiar nu”

13.05.2021, 14:43
Ce spune Diana Munteanu despre o nouă nuntă. ”Asta chiar nu”
Ce spune Diana Munteanu despre o nouă nuntă. ”Asta chiar nu”

Vedeta de televiziune Diana Munteanu a afirmat răspicat că nu se mai vede din nou în postura de mireasă.

Diana Munteanu s-a născut în Brașov pe data de 15 decembrie 1978. Vedeta a terminat studiile unui liceu sportiv și a făcut 8 ani de atletism. În copilărie, Diana a studiat la Școala de Muzică, compartimentul pian, timp de 4 ani, după care a absolvit și Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică. De-a lungul anilor, Diana Munteanu a participat la numeroase emisiuni de televiziune. În plan personal, vedeta a fost căsătorită cu fostul fotbalist Claudiu Niculescu, în perioada 2007-2014. Din mariajul lor a rezultat un băiat care se numete David. Acesta este pasionat de fotbal încă de mic.

Diana Munteanu a acordat un interviu pentru clickpentrufemei.ro în care a vorbit despre eventualitatea de a fi din nou mireasă. ”A, nu! Asta chiar nu! Într-o relaţie, da! Dar mireasă, cu tot ce presupune asta, nuntă etc… nu!”, a declarat vedeta.

Ce spune Diana Munteanu despre fiul ei. ”Lumea spune căl moștenește”

Diana Munteanu a vorbit și despre fiul ei, David. Vedeta a afirmat că puștiul a moștenit talentului tatălui său la fotbal.

”În vară împlineşte 12… A crescut frumos, e ambiţios, puternic şi ascultator. Sunt o norocoasă… Îi place să fie independent şi eu admir foarte tare asta, întotdeauna l-am ghidat din umbră şi l-am lăsat să acţioneze aşa cum simte. Plus că nu sunt genul de mamă care sufocă, suntem cei mai buni prieteni şi ştie că are sprijinul meu necondiţionat”, a afirmat vedeta.

”Nu mă pot pronunţa eu, pentru că nu mă pricep. Lumea spune că-l moşteneşte. Ce pot spune, însă, este faptul că este extrem de ambiţios şi muncitor! Şi îi spun mereu că în fiecare zi trebuie să fie mai bun decât a fost ieri! Şi că, prin muncă şi seriozitate, dacă îşi doreşte cu adevărat, va ajunge acolo unde îşi doreşte!… Da, din fericire, s-a putut antrena. Şi asta a fost aur pentru el! Pentru că ştiu că a fost şi este încă o perioadă dificilă. Şi pentru cei mici, dar şi pentru părinţi. Aşa că a învăţat să preţuiască orice ieşire la antrenament… Sunt destul de conectată la tot ce înseamnă acest fenomen şi asta mai mult pentru că David respiră fotbal. El chiar ştie tot! Şi mi le povesteşte şi mie… aşa că da, pot spune că sunt la curent cumva”, a adăugat Diana Munteanu.

 

 

citește și...