Diana Munteanu, acuzată de o fostă vedetă de la Antena 1 că ar fi vrut să o bată

21.07.2021, 09:06
Diana Munteanu, acuzată de o fostă vedetă de la Antena 1 că ar fi vrut să o bată
Diana Munteanu, acuzată de o fostă vedetă de la Antena 1 că ar fi vrut să o bată

Un nou scandal a izbucnit între divele din showbiz-ul românesc! Actrița Lorena Luchian, cea care a jucat rolul „Danielei” în serialul „Băieți de oraș”, a făcut declarații halucinante la adresa Dianei Munteanu. 

Lorena Luchian nu s-a putut abține când a auzit că Diana Munteanu a participat la o emisiune și a făcut acuzații dure la adresa blondinei.

Diana Munteanu, acuzată de o fostă vedetă de la Antena 1 că ar fi vrut să o bată

Se pare că cele două există probleme extrem de grave de mai mult timp. Actrița a dezvăluit că Diana Munteanu ar fi amenințat-o cu bătaia în trecut. Lorena Luchian nu s-a lăsat intimidată și a atacat-o în continuare pe fosta prezentatoare tv.

„Am auzit că a intrat Diana Munteanu la cuțit. La Chefi la cuțite de data asta. Sper să nu plângă iar în pernă să i se ia mackeaju și bronzul din cauză de story postat de mine.

Data trecută când am zis ceva despre ea, această mare vedetă de pe plan lokal, nu putea dormi de nervi și mă amenința prin terți că mă bate și zicea că sunt urâtă și proastă și că nicio operație nu m-ar putea salva.

P.S: Nici nu a fost manevră la Chefi la cuțite. E top pe cuisine. Am auzit că face bezele de ceva vreme, sau ceva de genul. #J*T.”, a transmis Lorena Luchian, pe Instagram.

Diana Munteanu, criticată dur că a exagerat cu operațiile estetice: ‘Nasul zici că e al lui Michael Jackson’

Internauții au susținut că aceasta și-ar fi operat nasul, care i-a schimbat complet fizionomia. În plus, Diana Munteanu a fost acuzată că nu recunoaște că are operații estetice.

‘Nu știu ce anume ai ales să îți faci la față (operații estetice), dar ai dispărut complet. Nu mai ești tu”, „Nu înțeleg această atitudine de copy-paste când vine vorba de imaginea ta”, „Nici nu te-am recunoscut”, „Nasul zici că e al lui Michael Jackson… Sigur l-ai operat’, ‘Sincer si mie mi s a parut ca ti-ai facut ceva la nas.. Dar in fine, e fix problema ta!’, au fost o parte dintre comentariile de pe Instagram.

Sătulă să fie criticată, Diana Munteanu a ținut să clarifice situația și a explicat că nu și-a făcut nicio operație estetică.

‘In afară de cezariană nu am nicio operație! Niciuna! Și dacă în viața asta aș face o operație sau intervenție, nu datorez nicio explicație. Pai nu mă ceartă mama de la Brașov, mă ceartă ele…’, a scris blondina.

citește și...