FOTO / Diana Munteanu, în costum de baie. Cum au reacționat cei care au văzut-o

23.06.2021, 10:26
FOTO / Diana Munteanu, în costum de baie. Cum au reacționat cei care au văzut-o
FOTO / Diana Munteanu, în costum de baie. Cum au reacționat cei care au văzut-o

Vedeta de televiziune Diana Munteanu s-a afișat în costum de baie în fața celor care îi urmăresc activitatea în mediul online. Apariția la mare a vedetei a stârnit numeroase reacții și comentarii din partea internauților. Diana Munteanu atrage imediat atenția cu silueta sa, oriunde își face apariția, fiind posesoarea unui trup foarte bine lucrat la sala de sport.

În imaginea de la mare pe care a postat-o pe contul său de socializare, Diana Munteanu apare într-un costum de baie din două piese, de culoare vedre deschis, care îi pune foarte bine în valoare atuurile fizice.  ”Superbă ești”, ”Minunată fotografie”, ”Superbă femeie”, ”Sirenă la înălțime”, ”fermecătoare”, ”Wow”, ”!Ești foarte frumoasă”,  sunt doar câteva dintre complimentele primite de Diana Munteanu de la internauți.

Diana Munteanu s-a născut în Brașov pe data de 15 decembrie 1978. Vedeta a terminat studiile unui liceu sportiv și a făcut 8 ani de atletism. În copilărie, Diana a studiat la Școala de Muzică, compartimentul pian, timp de 4 ani, după care a absolvit și Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică. De-a lungul anilor, Diana Munteanu a participat la numeroase emisiuni de televiziune. În plan personal, vedeta a fost căsătorită cu fostul fotbalist Claudiu Niculescu, în perioada 2007-2014. Din mariajul lor a rezultat un băiat care se numește David. Acesta este pasionat de fotbal încă de mic.

Diana Munteanu, mândră de fiul său

Diana Munteanu a vorbit  într-un intervu despre fiul ei, David. Vedeta a afirmat că puștiul a moștenit talentului tatălui său la fotbal. ”A crescut frumos, e ambiţios, puternic şi ascultator. Sunt o norocoasă… Îi place să fie independent şi eu admir foarte tare asta, întotdeauna l-am ghidat din umbră şi l-am lăsat să acţioneze aşa cum simte. Plus că nu sunt genul de mamă care sufocă, suntem cei mai buni prieteni şi ştie că are sprijinul meu necondiţionat”, a afirmat vedeta.

”Nu mă pot pronunţa eu, pentru că nu mă pricep. Lumea spune că-l moşteneşte. Ce pot spune, însă, este faptul că este extrem de ambiţios şi muncitor! Şi îi spun mereu că în fiecare zi trebuie să fie mai bun decât a fost ieri! Şi că, prin muncă şi seriozitate, dacă îşi doreşte cu adevărat, va ajunge acolo unde îşi doreşte!… Da, din fericire, s-a putut antrena. Şi asta a fost aur pentru el! Pentru că ştiu că a fost şi este încă o perioadă dificilă. Şi pentru cei mici, dar şi pentru părinţi. Aşa că a învăţat să preţuiască orice ieşire la antrenament… Sunt destul de conectată la tot ce înseamnă acest fenomen şi asta mai mult pentru că David respiră fotbal. El chiar ştie tot! Şi mi le povesteşte şi mie… aşa că da, pot spune că sunt la curent cumva”, a adăugat Diana Munteanu.

 

citește și...