Diana Dumitrescu se confesează. ”Sunt într-un moment al vieții mele în care mă simt împlinită și fericită”

19.06.2022, 13:58
Diana Dumitrescu se confesează. ”Sunt într-un moment al vieții mele în care mă simt împlinită și fericită”
Diana Dumitrescu se confesează. ”Sunt într-un moment al vieții mele în care mă simt împlinită și fericită”

Actrița Diana Dumitrescu, în vârstă de 38 de ani, a făcut confesiuni într-un interviu. Vedeta a mărturisit că se simte împlinită. ”Îmi place că sunt într-un moment al vieții mele în care mă simt împlinită și fericită și nu îmi doresc altceva pentru mine sau pentru familia mea”, a mărturisit Diana Dumitrescu.

Diana Dumitrescu este o cunoscută actriță, care de-a lungul anilor a jucat în numeroase seriale de televiziune. În prezent, aceasta este implicată într-un proiect la Kanal D. În plan personal, Dumitrescu este mămica unui băiețel. Micuțul se numește Carol. Diana Dumitrescu a fost mireasă pentru a doua oară în luna septembrie a anului 2018. Vedeta s-a căsătorit în secret cu alesul inimii ei, Alin Boroi. Diana Dumitrescu a mai fost măritată cu producătorul Ducu Ion.

Diana Dumitrescu a mărturisit, pentru libertateapentrufemei.ro, că se simte o femeie împlinită și fericită.

Diana Dumitrescu se confesează. ”Dacă în urmă cu niște ani eram obsedată de shopping și de lucruri, în general, acum îmi doresc să călătoresc și să creez amintiri frumoase pentru familia mea”

”Viața pe platourile de filmare este foarte frumoasă și, după ce faci acest lucru timp de 10 ani, este normal să-ți lipsească. Pe de altă parte, viața mea personală este atât de frumoasă și de împlinită! Azi, după ce închei filmările, fie că filmez două ore sau o zi întreagă, fug la Carol, care mă așteaptă la joacă și încerc să recuperez fiecare minut în care nu sunt lângă el… Îmi place că sunt într-un moment al vieții mele în care mă simt împlinită și fericită și nu îmi doresc altceva pentru mine sau pentru familia mea! Doar să fim sănătoși! Schimbarea majoră a intervenit când a apărut Carol în viața noastră, de atunci a fost o perioadă de acomodare, iar acum a intrat pe un făgaș normal, natural, ca al oricărei alte familii”, a declarat Diana Dumitescu.

”Cred că schimbarea la mine vine prin faptul că mă maturizez în gândire și dorințele mele sunt diferite față de acum ceva ani. Dacă în urmă cu niște ani eram obsedată de shopping și de lucruri, în general, acum îmi doresc să călătoresc și să creez amintiri frumoase pentru familia mea!”, a adăugat vedeta.

 

citește și...