Diana Dumitrescu, mesaj pentru cei care critică emisiunea pe care o prezintă. ”Eu doar pun în aplicare ceea ce mi se spune”

11.05.2020, 09:55
Diana Dumitrescu, mesaj pentru cei care critică emisiunea pe care o prezintă. ”Eu doar pun în aplicare ceea ce mi se spune”
Diana Dumitrescu, mesaj pentru cei care critică emisiunea pe care o prezintă. ”Eu doar pun în aplicare ceea ce mi se spune”

Diana Dumitrescu a transmis un mesaj celor care critică emisiunea pe care ea o moderează la postul de televiziune Antena 1.

Diana Dumitrescu este moderatoarea show-ului matrimonial ”Mireasa”, de la Antena 1. Pentru că a primit foarte multe critici referitor la ce se întâmplă în emisiunea respectivă, Diana Dumitrescu a decis să transmită un mesaj pe conul său de socializare.

Vedeta a ținut să precizeze că este imparțială în emisiune și că tot ceea ce se petrece în show nu depinde de ea.

”Dragi fani ai emisiunii Mireasă,

Știu că sunteți revoltați și supărați, văd asta în sute de comentarii. Le citesc pe toate, chiar dacă nu răspund. Ideea e în felul următor: eu sunt acolo pe post de prezentator, subiectele și materialele se fac de către o întreagă echipă de producție, eu doar pun în aplicare ceea ce mi se spune. Îmi spuneți că nu sunt imparțială, sunt, dar cursul lucrurilor nu îl decid eu. Nu am favoriți, m-am atașat de fiecare în parte, fie credeți, fie nu, dar nu am făcut în niciun fel intenționat rău. Nu vreau asta. Eu am spus mereu: cred în iubire și lupt pentru ea, am încercat să fac asta și aici, dar nu ne ies mereu lucrurile pe care ni le dorim.

Puteți să spuneți de mine vrute și nevrute, este treabă voastră, dar va reamintesc un singur lucru: nu mă cunoașteți, nici pe mine, nici pe concurenți și nici pe cei care încearcă să facă o emisiune de succes. Este până la urmă o emisiune și un concurs cu miză mare!! Este un format în care aceste lucruri apar, fie că vreți, fie că nu…”, a scris vedeta în mediul online.

Diana Dumitrescu a încheiat menționând că și-ar dori ca echipa care realizează emisiunea să fie apreciată pentru efortul depus.

”Mulțumesc celor care îmi susțin munca depusă, credeți-mă, nu e ușor deloc! Mulți dintre voi își dau cu părerea despre cum ar trebui să fac… ? de ar fi așa simplu pe cât presupuneți voi!
Sunt cât se poate de naturală și sinceră și sper eu să fac treabă din ce în ce mai bună. Îmi pare rău pentru cei dezamăgiți de ceea ce fac, dar ??‍♀️

Mi-ar plăcea măcar să fie apreciată toată echipă care în această perioadă a încercat să creeze ceva care să vă distragă atenția de la tot răul care se întâmplă acum în lume… se pare că a reușit, dar reacțiile nu sunt cele scontate de mine…
Vă pup! Ne vedem mâine de la 14:00… să vedem ce o mai fi și mâine! ?❤️”.

citește și...