Diana Dumitrescu dă detalii din mariajul ei. Cum o răsfață soțul său

04.04.2020, 10:51
Diana Dumitrescu dă detalii din mariajul ei. Cum o răsfață soțul său
Diana Dumitrescu dă detalii din mariajul ei. Cum o răsfață soțul său

Diana Dumitrescu a dat detalii din mariajul ei cu Alin Boroi, cel de-al doilea soț al său.

Diana Dumitrescu este mămica unui băiețel. Diana Dumitrescu a fost mireasă pentru a doua oară în luna septembrie a anului 2018. Vedeta s-a căsătorit în secret cu alesul inimii ei, Alin Boroi. Diana Dumitrescu a mai fost căsătorită cu producătorul Ducu Ion.

Despre mariajul său cu Alin Boroi a făcut declarații vedeta într-un interviu pentru click.ro. Aceasta a dezvăluit cum o răsfață partenerul ei de viață.

”Eu nu gătesc, însă soţul meu găteşte absolut delicios, orice am poftă. În momentul în care intru pe uşă mă întreabă “Ce vrei să mănanci, iubire?”, eu îi spun, iar el îmi găteşte, pentru că este un bucătar excelent şi mă iubeşte. E felul lui de a mă răsfăţa după o zi de muncă”, a declarat Diana Dumitrescu.


Diana Dumitrescu a vobit și despre show-ul ”Mireasa”, pe care îl prezintă la Antena 1. Ea a mărturisit că a fost susținută și încurajată de soțul ei.

”Când am primit propunerea de a participa la acest casting, recunosc că m-am gândit la mai multe lucruri. Nu mai fusesem niciodată în postura de prezentator al unei emisiuni zilnice, aşa că provocarea era una uriaşă. Nu mai jucasem nici rolul lui Cupidon vreodată, nici măcar pentru vreo prietenă, aşa că emoţiile erau şi ele pe măsură.

Mai era în joc şi faptul că mă întorceam la muncă în primele luni de viaţă ale copilului, însă soţul meu m-a încurajat foarte mult şi, ştiind că mă pot baza pe ajutorul mamei, am luat decizia să încerc. De aici, lucrurile şi-au urmat cursul firesc: am mers la un casting, la care m-am prezentat fără să mă gândesc atunci că îl voi şi lua. Apoi a venit propunerea de a prezenta emisiunea”, a spus vedeta.

citește și...