Diana Dumitrescu, despre relația cu soțul ei. ”Evident că nu este roz tot timpul”

24.06.2022, 15:10
Diana Dumitrescu, despre relația cu soțul ei. ”Evident că nu este roz tot timpul”
Diana Dumitrescu, despre relația cu soțul ei. ”Evident că nu este roz tot timpul”

Actrița Diana Dumitrescu, în vârstă de 38 de ani, a dat detalii din mariajul ei. Aceasta a vorbit despre relația sa cu Alin Boroi, cel care îi este partener de viață de câțiva ani și împreună cu care are un copil. ”Evident că nu este roz tot timpul, dar în mare parte a timpului este roz”, a declarat binecunoscuta vedetă.

Diana Dumitrescu este o cunoscută actriță, care de-a lungul anilor a jucat în numeroase seriale de televiziune. În prezent, aceasta este implicată într-un proiect la Kanal D. În plan personal, Dumitrescu este mămica unui băiețel. Micuțul se numește Carol.

Diana Dumitrescu a fost mireasă pentru a doua oară în luna septembrie a anului 2018. Vedeta s-a căsătorit în secret cu alesul inimii ei, Alin Boroi. Diana Dumitrescu a mai fost măritată cu producătorul Ducu Ion.  Vedeta a făcut declarații despre mariajul său în cadrul unui interviu pentru revista Viva.

Diana Dumitrescu, despre relația cu soțul ei. ”Acum ne certăm și în secunda doi vine și mă ia în brațe și mă sărută”

”Evident că ne schimbăm cu toții, mai îmbătrânim, devenim și noi mai înțelepți sau ne place să credem asta. Important este că avem o comunicare sănătoasă, că ne iubim și că ne respectăm, asta e cel mai important. Evident că nu este roz tot timpul, dar în mare parte a timpului este roz. El cedează. Acum ne certăm și în secunda doi vine și mă ia în brațe și mă sărută și îmi spune că îi pare rău sau pur și simplu se comportă ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat”, a dezvăluit Diana Dumitrescu.

Actrița a făcut declarații și despre eventualitatea de a deveni din nou mămică: ”Carol este o combinație frumoasă între noi doi. Da, ne dorim al doilea copil, dar să vedem dacă se și întâmplă. E o loterie, să fie sănătos sau sănătoasă și să vină”.

 

citește și...