Diana Dumitrescu, despre cel mai crunt moment din viața ei. ”Am reprimat foarte mult. Am făcut vreun an de terapie după aceea”

08.03.2020, 15:13
Diana Dumitrescu, despre cel mai crunt moment din viața ei. ”Am reprimat foarte mult. Am făcut vreun an de terapie după aceea”
Diana Dumitrescu, despre cel mai crunt momente din viața ei. ”Am reprimat foarte mult. Am făcut vreun an de terapie după aceea”

Diana Dumitrescu a povestit despre momentele de cumpănă de care a avut parte după ce și-a pierdut tatăl.

Vedeta a făcut mărturisiri într-un interviu pe care l-a acordat pentru postul de televiziune Antena Stars. Diana Dumitrescu și-a amintit de perioada extrem de grea de care a avut parte după dispariția tatălui său.

”Eu am fost în situația aia necontrolat. Pur și simplu am luat lucrurile ca atare. Am reprimat foarte mult. Am făcut vreun an de terapie după aceea. M-a ajutat. După ce a murit tata, la vreun an, mi-am dat seama că este un amalgam de sentimente în mine pe care nu am putut să le pun pe categorii și să fiu ok… Am apelat la psiholog și m-am dus și m-a ajutat foarte mult. Eu cred în treaba cu psihologul”, a declarat Diana Dumitrescu, potrivit a1.ro.

Diana Dumitrescu s-a făcut remarcată ca actriță. De-a lungul anilor, vedeta a jucat în numeroase telenovele care s-au bucurat de mare succces la public. Diana Dumitrescu a fost mireasă pentru a doua oară în luna septembrie a anului 2018. Vedeta s-a căsătorit în secret cu alesul inimii ei, Alin Boroi. Diana Dumitrescu a mai fost căsătorită cu producătorul Ducu Ion. vedeta este mama unui băiețel.

citește și...