Diana Dumitrescu, amănunte din relația cu soțul său. ”Sunt foarte geloasă”

21.11.2022, 13:20
Diana Dumitrescu, amănunte din relația cu soțul său. ”Sunt foarte geloasă”
Diana Dumitrescu, amănunte din relația cu soțul său

Actrița Diana Dumitrescu, în vârstă de 39 de ani, a dat detalii din mariajul ei. Aceasta a vorbit despre relația sa cu Alin Boroi, cel care îi este partener de viață de câțiva ani și împreună cu care are un copil. Vedeta a mărturisit că este geloasă și că că la începutul mariajului îi verifica telefonul soțului ei și i-a găsit câteva mesaje compromițătoare.

Diana Dumitrescu este o cunoscută actriță, care de-a lungul anilor a jucat în numeroase seriale de televiziune. În plan personal, Dumitrescu este mămica unui băiețel. Micuțul se numește Carol. Diana Dumitrescu a fost mireasă pentru a doua oară în luna septembrie a anului 2018. Vedeta s-a căsătorit în secret cu alesul inimii ei, Alin Boroi. Diana Dumitrescu a mai fost măritată cu producătorul Ducu Ion.

Vedeta a făcut declarații despre mariajul său în cadrul emisiunii online ”detecvtorul de minciuni”, moderată de Oana Radu. Actrița a mărturisit că este geloasă și că că la începutul mariajului îi verifica telefonul soțului ei și i-a găsit câteva mesaje compromițătoare.

Diana Dumitrescu, amănunte din relația cu soțul său. ”L-am și urmărit, am locația lui”

”Sunt foarte geloasă. De un an nu îi mai verific telefonul. La începutul relației o făceam frecvent. Îmi place că are un cont profund. Am contul lui de acces și el pe al meu. Nu îi mai verific telefonul cam de când a apărut Carol în peisaj. Lucrurile s-au schimbat foarte mult de când a apărut copilul.(…) Soțul meu nu este persoană publică, nu are Instagram și Facebook.Pe Whatsapp am găsit niște chestii. Ce e important din punctul meu de vedere e ca tu ca femeie să știi ce vrei cu adevărat. Îl vrei lângă tine, îl ții, nu îl vrei, dispare la un moment dat, mai devreme sau mai târziu. Dacă ești foarte conștientă de ce simți, poate să vină x-uleasca, zdrențuleasca, portăreasa, că nu contează”, a declarat Diana Dumitescu, potrivit revistei Viva.

„L-am și urmărit, am locația lui. De când a apărut Carol, nu am mai deschis, decât o singură dată când m-a rugat el să îi găsesc telefonul. Nu l-am surprins niciodată să îmi verifice telefonul, dar nu este exclus. Eu îi mai dau la un moment dat și îl găsesc prin mesaje, se uită, dar nu mă deranja pentru că nu am nimic de ascuns. Am mai primit mesaje pe Instagram care ori sunt agresive sexual și le dai block și cele în care te invită la cafea. Îi mai arăt lui Alin și începe și înjură, dar eu îi spun că nu răspund. E și el gelos. La pozele indecente râdem împreună. Sunt oameni cu buba la cap”, a adăugat aceasta.

citește și...