Diana Dumitrescu a fost la un pas de divorț de tatăl fiului său: „Sunt momente foarte puține în care mă dedic soțului”

13.12.2022, 09:14
Diana Dumitrescu a fost la un pas de divorț de tatăl fiului său: „Sunt momente foarte puține în care mă dedic soțului”
Diana Dumitrescu a fost la un pas de divorț de tatăl fiului său: „Sunt momente foarte puține în care mă dedic soțului”

Diana Dumitrescu este căsătorită de mai bine de patru ani cu afaceristul Alin Boroi și au împreună un băiețel, pe nume Carol. Se știe că actrița a mai fost căsătorită cu fiul producătoarei tv Ruxandra Ion, Ducu Ion. Deși astăzi este o soție și o mamă fericită, de-a lungul timpului, vedeta s-a confruntat și cu momente mai puțin plăcute, care i-au adus multă suferință. 

Diana Dumitrescu a făcut dezvăluiri uluitoare în cadrul emisiunii lui Teo Trandafir. Actrița a recunoscut că de când a devenit mamă, majoritatea timpului și l-a dedicat fiului său, Carol, motiv pentru care a neglijat mai mult relația cu soțul ei.

Ea a mărturisit că doarme separat de partenerul său momentan. Diana Dumitrescu a povestit că băiatul lor trece printr-o perioadă de adaptare, așa că a decis să doarmă cu el în pat.

Diana Dumitrescu, despre căsnicia cu tatăl fiului său

„Nu trăim o viață perfectă și nimeni nu are o viață perfectă. Sunt momente foarte puține în care mă dedic soțului, în majoritatea timpului sunt dedicată copilului, inclusiv nopțile i le dedic copilului, pentru că dorm cu el în pat în continuare. Eu am fost o mamă foarte fericită la început, copilul meu a dormit până la un an singur în pătuț.

De la un an până la un an și patru luni cred că eram la un pas de divorț, pentru că eram atât de obosiți și ne certam, pentru că el nu mai dormea noaptea deloc. Într-o zi am zis: Nu se mai poate, hai să luăm copilul cu noi în pat, să vedem dacă merge. Și a mers.

A funcționat vreo două săptămâni, dar știi cum e… până se îmbolnăvește prima oară și zici: Hai că mă ocup eu. Ca mamă, oricum știi mai bine, ai alte instincte. Cumva acolo am ajuns… Voiam să fac modificarea asta de a trece din patul lui în patul meu anul acesta, dar mi-au spus de la grădiniță că el oricum trece printr-o chestie emoțională cu adaptarea și ar fi prea mult. Mi-au zis că s-ar putea să se simtă abandonat și că mai bine mai stau un an”, a declarat Diana Dumitrescu, în emisiunea lui Teo Trandafir.

De ce a divorțat de primul soț

Diana Dumitrescu și fiul producătoarei de televiziune Ruxandra Ion, pe nume Ducu, au fost căsătoriți între anii 2009 și 2013. Atunci, actrița afirma că nu infidelitatea a fost cea care i-a determinat să pună punct mariajului. Ea dezvăluia că intrase într-un soi de depresie și pur și simplu nu se mai regăsea alături de Ducu Ion.

„Relația s-a consumat, eram nefericită, eram într-un soi de depresie, nu mă regăseam atunci în viața cu el. Nu mai aveam nimic în comun, mi se părea că suntem doi străini care stăteau în aceeași casă, fiecare avea viața lui, eu ieșeam cu prietenele mele, el se ducea cu prietenii lui, seara eram doi străini. Pur si simplu eu cred că relația noastră a funcționat foarte bine atât timp cât noi doi am fost pe platourile de filmare, eram preocupați, aveam chestii în comun.

În momentul în care eu nu am mai lucrat și el lucra mai puțin și am petrecut mai mult timp împreună, ne-am dat seama că a trecut timpul și nu ne cunoaștem. Eu îmi doream ceva de la viață, el își dorea altceva. Eram doi oameni care plecasem împreună la drum, dar o luasem pe drumuri separate”, povestea Diana Dumitrescu.

citește și...