Diana Bișinicu știe ce meseria își dorește pentru fiica sa. ”Aș vrea să meargă spre domeniul acesta”

24.04.2022, 12:58
Diana Bișinicu știe ce meseria își dorește pentru fiica sa. ”Aș vrea să meargă spre domeniul acesta”
Diana Bișinicu știe ce meseria își dorește pentru fiica sa. ”Aș vrea să meargă spre domeniul acesta”

Cântăreața Diana Bișinicu este mama unei fetițe superbe, care se numește Riana. La postul de televiziune Antena Stars, vedeta a dezvăluit în ce domeniu și-ar dori să activeze fiica sa. ”Aș vrea să meargă spre domeniul acesta, pentru că e un segment al frumosului”, a declarat Diana Bișinicu despre Riana.

Diana Bișinicu s-a făcut remarcată pe scena muzicii românești în urmă cu mulți ani, alături de trupa de fete Pops. Ulterior, a urmat o carieră solo, dar s-a lansat și în afaceri. A făcut și o schimbare radicală de carieră, îndreptându-se la un moment dat spre muzica tradițională aromână.

În plan personal, Diana Bișinicu este mama unei fetițe, Riana, din mariajul cu Cătălin Andrieș. Diana Bișinicu și Cătălin Andrieș au fost cununați de Gabriela Cristea și fostul ei soț, regretatul om de afaceri Marcel Toader.  Într-un interviu pentru postul de televiziune Antena Stars, Diana Bișinicu a vorbit despre fiica sa, Riana, explicând în ce domeniu și-ar dori să lucreze aceasta atunci când va fi mare.

Diana Bișinicu știe ce meseria își dorește pentru fiica sa. ”Mi-ar plăcea ca la 18 ani să meargă în Italia și să să facă Școala de Bijuterii”

Diana Bișinicu și familia sa au o afacere cu bijuterii. Artista a explicat că și-ar dori ca fiica sa să devină evaluator de diamante.

„Dacă mă întrebi pe mine, pe lângă pasiunile ei pe care le-ar avea – și aș susține-o în tot ceea ce va vrea ea să facă – mi-ar plăcea ca la 18 ani să meargă în Italia și să să facă Școala de Bijuterii. Mi-ar plăcea să devină evaluator de diamante. Eu mă pregătesc să fac acest pas și aș vrea să meargă spre domeniul acesta, pentru că e un segment al frumosului”, a declarat Diana Bișinicu, potrivit spynews.ro.

Diana Bișinicu, una dintre artistele preferate ale lui Gigi Becali

Depre Diana Bișinicu se spune că este una dintre cântărețele preferate ale lui Gigi Becali. A cântat pentru acesta la diverse evenimente. „I-am cântat la Revelion, eram însărcinată în șapte luni la acea vreme. Îi place una dintre melodii, Arachia, care înseamnă țuică. Refrenul i l-am cântat așa cum e, dar pe strofe i le-am făcut special. Eram cu telefonul în mână, doar ce compusesem versurile pentru dumnealui, pentru familia dumnealui. Și i le-am cântat atunci și lumea a perceput cumva că aș fi dat mesaje. Dar nu, doar ce compusesem versurile și stăteam cu telefonul în față să le citesc. I-am compus despre soție, i-am compus despre fete. „Gigi, bucură-te, cu cele trei fete, Ele sunt averea care o să-ți rămână toată viața”. A și cântat cu mine, într-un duet foarte frumos”, povestea Diana Bișinicu într-un interviu pentru liberatea.ro.

„Îmi amintesc că, în urma unei întâlniri, m-a sunat să ne vedem la palat, să ne vedem, să ne cunoaștem mai bine. Altădată m-a sunat pentru că voia să îi cânt în campanie. Și când m-am dus la birou la dumnealui aveam… Mi se vedea foarte puțin din burtă. Aveam blugii, un tricou și se vedea un pic din burtă, pielea. și mi-a spus: „Dacă te mai prind că ți se vede un pic de piele, îl sun pe taică-tău”. N-avea nicio legătură cu tata, nu-l cunoștea. Dar a fost o chestie foarte haioasă, pentru că noi fiind aromâni, aveam niște tradiții așa…

Și-ar fi dorit să nu mă vadă cu nici măcar o bucățică de piele, fie ea cât de mică, la vedere… E, m-am speriat, de ce să mă sperii? Tata oricum a fost genul care mi-a spus: „Tată, dar ești tânără, poartă acum, dacă nu porți acum, când o să porți?”. Am zâmbit așa, foarte drăguț, și mi s-a părut foarte haios. Mi s-a părut așa în sânul familiei noastre aromânești. M-am simțit bine, într-un fel, că i-a păsat”, mai spunea Diana Bișinicu despre întâlnirile cu Gigi Becali.

citește și...