Diana Bișinicu dă detalii despre fiica sa. ”Există o mare diferență între a crește un copil și a educa unul”

24.01.2022, 15:08
Diana Bișinicu dă detalii despre fiica sa. ”Există o mare diferență între a crește un copil și a educa unul”
Diana Bișinicu dă detalii despre fiica sa. ”Există o mare diferență între a crește un copil și a educa unul”

Cântreața Diana Bișinicu a fost prezentă la o emisiune de televiziune alături de fiica sa, Riana. Artista a dat detalii despre micuță și despre educație pe care i-o acordpă acesteia. ”Există o mare diferență între a crește un copil și a educa unul”, a declarat Diana Bișinicu la show-ul moderat de Adela Popescu  la pro TV.

Diana Bișinicu s-a făcut remarcată pe scena muzicii românești în urmă cu mulți ani, alături de trupa de fete Pops. Ulterior, a urmat o carieră solo, dar s-a lansat și în afaceri. A făcut și o schimbare radicală de carieră, îndreptându-se la un moment dat spre muzica tradițională aromână. În plan personal, Diana Bișinicu este mama unei fetițe, Riana, din mariajul cu Cătălin Andrieș. Diana Bișinicu și Cătălin Andrieș au fost cununați de Gabriela Cristea și fostul ei soț, regretatul om de afaceri Marcel Toader.

Diana Bișinicu a fost prezentă la emisiunea ”Vorbește lumea”, de la Pro TV, alătur de fiica sa, Riana, despre care a oferit numeroase detalii. Vedeta a spus că e foarte atentă cu timpul ei liber și că evită să o lase să stea prea mult în fața ecranelor: “Cumulat, pe telefon și la televizor, mai mult de două ore în weekend nu o las să stea”, a spus DianaBișinicu.â. Cât privește alimentația fetiței sale, artista a spus că are grijă ca aceasta să mănânce foarte sănătos: “Fructe și legume bio și neapărat, fără ciocolată. Evităm să o lăsăm să mănânce dulciuri”.

Diana Bișinicu dă detalii despre fiica sa. ”Nici eu nu am știut de la început, dar citind foarte mult despre psihologia parentală, mi-am dat seama cât de important este să fim atenți la educația celor mici”

Diana Bișinicu a afirmat că muzica ocupă un loc important în educația Rianei: “Își va face prieteni în funcție de genul preferat de muzică, nu? De aceea, am grijă ca fetița mea să asculte doar muzică bună, de exemplu Vivaldi sau melodii celebre din repertoriul franțuzesc”.

“Sunt foarte mulți părinți care poate nu iau în considerare… Nici eu nu am știut de la început, dar citind foarte mult despre psihologia parentală, mi-am dat seama cât de important este să fim atenți la educația celor mici. Ce vreau să subliniez e că există o mare diferență între a crește un copil și a educa unul”, a mai spus cântăreața.

Diana Bișinicu, una dintre artistele preferate ale lui Gigi Becali

Depre Diana Bișinicu se spune că este una dintre cântărețele preferate ale lui Gigi Becali. A cântat pentru acesta la diverse evenimente. „I-am cântat la Revelion, eram însărcinată în șapte luni la acea vreme. Îi place una dintre melodii, Arachia, care înseamnă țuică. Refrenul i l-am cântat așa cum e, dar pe strofe i le-am făcut special. Eram cu telefonul în mână, doar ce compusesem versurile pentru dumnealui, pentru familia dumnealui. Și i le-am cântat atunci și lumea a perceput cumva că aș fi dat mesaje. Dar nu, doar ce compusesem versurile și stăteam cu telefonul în față să le citesc. I-am compus despre soție, i-am compus despre fete. „Gigi, bucură-te, cu cele trei fete, Ele sunt averea care o să-ți rămână toată viața”. A și cântat cu mine, într-un duet foarte frumos”, povestea Diana Bișinicu într-un interviu pentru liberatea.ro.

„Îmi amintesc că, în urma unei întâlniri, m-a sunat să ne vedem la palat, să ne vedem, să ne cunoaștem mai bine. Altădată m-a sunat pentru că voia să îi cânt în campanie. Și când m-am dus la birou la dumnealui aveam… Mi se vedea foarte puțin din burtă. Aveam blugii, un tricou și se vedea un pic din burtă, pielea. și mi-a spus: „Dacă te mai prind că ți se vede un pic de piele, îl sun pe taică-tău”. N-avea nicio legătură cu tata, nu-l cunoștea. Dar a fost o chestie foarte haioasă, pentru că noi fiind aromâni, aveam niște tradiții așa…

Și-ar fi dorit să nu mă vadă cu nici măcar o bucățică de piele, fie ea cât de mică, la vedere… E, m-am speriat, de ce să mă sperii? Tata oricum a fost genul care mi-a spus: „Tată, dar ești tânără, poartă acum, dacă nu porți acum, când o să porți?”. Am zâmbit așa, foarte drăguț, și mi s-a părut foarte haios. Mi s-a părut așa în sânul familiei noastre aromânești. M-am simțit bine, într-un fel, că i-a păsat”, mai spunea Diana Bișinicu despre întâlnirile cu Gigi Becali.

citește și...