Dezvăluirile Roxanei Ciuhulescu despre fostul soț. ”Noi n-am mai avut niciun fel de discuție până anul trecut”

21.05.2022, 15:31
Dezvăluirile Roxanei Ciuhulescu despre fostul soț. ”Noi n-am mai avut niciun fel de discuție până anul trecut”
Dezvăluirile Roxanei Cihulescu despre fostul soț. ”Noi n-am mai avut niciun fel de discuție până anul trecut”

Fosta prezentatoare de televiziune Roxana Ciuhulescu, în vârstă de 43 de ani, a făcut declarații despre fostul său soț, Mihai Ivănescu, împreună cu care are o fată, Ana. Noi n-am mai avut niciun fel de discuție până anul trecut, în august, când am reuşit s-o conving pe Ana să se vadă cu el, după trei ani de la divorţ”, a spus vedeta.

Roxana Ciuhulescu a prezentat ani de zile emisiunea ”Pro Motor” la postul de televiziune Pro TV.  În plan personal, vedeta este căsătorită și are doi copii. Roxana Ciuhulescu s-a cununat religios cu Silviu Bulugioiu în anul 2018. Fosta prezentatoare de televiziune Roxana Ciuhulescu a devenit mămică pentru a doua oară în luna iulie a anului 2018, atunci când a adus pe lume un băiețel, Cezar. Micuțul este rezultatul mariajului pe care vedeta îl are cu Silviu Bulugioiu. Roxana Ciuhulescu mai are o fetiță, Ana Cleopatra, din mariajul cu Mihai Ivănescu.

Roxana Ciuhulescu este cunoscută și ca fiind vedeta cu cele mai lungi picioare din România. Are 1,92 metri înălţime, iar picioarele ei măsoară nu mai puţin de 122 de centimetri. Anul acesta, Roxana Ciuhulescu a fost implicată în proiectul ”Survivor România”, de la Pro TV. Roxana Ciuhulescu, din echipa Faimoșilor, a părăsit competiția ”Survivor România” din cauza problemelor medicale.

Dezvăluirile Roxanei Ciuhulescu despre fostul soț. ”Şi Mihai s-a recăsătorit între timp cu o japoneză, chiar de ziua mea, în 2018”

Roxana Ciuhulescu a vorbit, pentru okmagazine.ro, despre fostul său soț, Mihai Ivănescu. Aceasta a explicat că nu a mai vorbit cu acesta până anul trecut, în vară. De asemenea, Roxana Ciuhulescu a dezvăluit că fostul său partener de viață s-a recăsărtorit cu o japonează, în urmă cu patru ani, chiar de ziua ei de naștere. ”Noi n-am mai avut niciun fel de discuție până anul trecut, în august, când am reuşit s-o conving pe Ana să se vadă cu el, după trei ani de la divorţ. Din fericire, s-a reapropiat de el, au fost şi într-o primă vacanță, doar ei doi. Şi Mihai s-a recăsătorit între timp cu o japoneză, chiar de ziua mea, în 2018. Chiar m-am bucurat că și-a refăcut viața. Nu au copii, dar el mai are un băiat dintr-o căsătorie anterioară, care are 20 de ani”, a explicat vedeta.

”Cred că este o evadare pentru ea, pentru că acolo este răsfăţată, i se fac toate poftele și e ca o fugă de-acasă. Acum e mare, are 14 ani”, a mai spus Roxana Ciuhulescu.

citește și...