Dezvăluirile pe care Gina Pistol nu le-a mai făcut despre relația cu Smiley. ”Avea asta despre mine și și-a dat seama că se înșelase”

26.02.2020, 10:30
Dezvăluirile pe care Gina Pistol nu le-a mai făcut despre relația cu Smiley.  ”Avea asta despre mine și și-a dat seama că se înșelase”
ezvăluirile pe care Gina Pistol nu le-a mai făcut despre relația cu Smiley. ”Avea asta despre mine și și-a dat seama că se înșelase”

Gina Pistol a dat detalii nebănuite din povestea de dragoste pe care o trăiște cu Smiley. Printre altele, blonda a dezvăluit că artistul avea o imaginea greșită despre ea atunci când s-au cunoscut.

Gina Pistol a acordat un interviu pentru okmagazine.ro, în care a vorbit despre relația pe care o are cu Smiley, pe numele său real Andrei Tiberiu Maria. Cei doi sunt extrem de discreți în ceea ce privește povestea lor de dragoste.

Întrebată dacă avea o imagine greșită despre Smiley înainte de a-l cunoaște, Gina Pistol a răspuns negativ, însă a mărturisit că el avea o imagine greșită despre ea.

”Nu. Cred că el avea despre mine şi şi-a dat seama că se înşelase. El vedea la mine imaginea de divă, de prinţesă, cu toate că eu nu eram deloc aşa. Dar presa îmi crease imaginea asta”, a spus blonda.

Gina Pistol a povestit cum este relația cu iubitul ei în prezent:

”Avem deja trei ani de relaţie… Ne respectăm foarte mult unul pe celălalt şi nevoile celuilalt.

Cumva, eu şi Andrei ne-am găsit unul pe altul, pentru că îi înţeleg şi respect programul şi nu sunt genul de iubită cicălitoare, care să-i reproşeze că a stat prea mult la studio.

Dacă petrece mai mult timp acolo decât mi-aş dori eu, mă duc şi eu la studio şi stau cu gaşca de acolo. E foarte interesant să vezi cum se naşte muzica!”.

 

Vedeta a explicat ce a învășat din anterioarele povești de dragoste pe care le-a trăit:

”Viaţa îţi demonstrează că poţi trece peste multe. Ce am învăţat eu din toate relaţiile mele e că nu trebuie să-ţi propui să îl schimbi pe cel de lângă tine”.

citește și...