Gina Pistol, dezvăluiri incendiare despre nunta cu Smiley! Prezentatoarea de la ‘Asia Express’ a rupt tăcerea

08.02.2020, 12:14
Gina Pistol, dezvăluiri incendiare despre nunta cu Smiley! Prezentatoarea de la 'Asia Express' a rupt tăcerea
Gina Pistol, dezvăluiri incendiare despre nunta cu Smiley!

Smiley și Gina Pistol sunt împreună de mai bine de 3 ani și formează unul dintre cele mai discrete cupluri din showbiz! Cei doi și-au confirmat relația, în mod public, în urmă cu doar câteva luni.

Gina Pistol, dezvăluiri incendiare despre nunta cu Smiley!

În tot acest timp, Smiley și Gina Pistol nu s-au ferit să meargă împreună la evenimente mondene, prin vacanțe, sau să flirtreze unul cu celălalt pe rețelele de socializare

Acum, fanii lor așteaptă cu sufletul la gură nunta acestora, însă Smiley încă nu și-a făcut curaj să o ceară în căsătorie pe blondină.

Gina Pistol și artistul au fost despărțiți 2 luni, perioadă în care vedeta a fost prinsă cu filmările show-ului Asia Express, ajuns deja la al treilea sezon. La întoarcere, aceasta a declarat că i-a fost extrem de dor de iubitul său.

‘Plângeam de dorul său… Mi-a fost dor, 2 luni… E prima oară în viața mea când mi-a fost dorul ăla mare de casă, de omul drag…’, spunea Gina, potrivit VIVA!

‘Eu sunt bine cum sunt (n.r. nemaritată). Am vorbit cu el despre nuntă. Eu nu mă grăbesc, cred că doar mama. La câte ședințe foto în rochie de mireasă am avut… Când mă voi mărita, voi face o petrecere în aer liber, fiecare vine imbrăcat cum vrea. Voi face un grătar fără mici! Fac 39 de ani, dar nu am nicio problemă că sunt nemăritată la vârsta asta!’, mai declara Gina în 2019.

Cu toate că nu se știe încă o dată exactă a nunții celor doi, prezentatoarea tv a recunoscut că va purta cu drag numele lui Smiley după căsătorie, respectiv Maria.

În iulie 2018, în timpul filmărilor emisiunii ‘Poftiți la Nea Mărin’, Gina Pistol a scăpat ‘porumbelul’ când a fost luată de întrebări de Coana Mița. La vremea respectivă, vedeta nu a negat că se iubește cu Smiley și că ar dori să se căsătorească cu acesta.

‘Dacă mă mărit vă chem pe toți. Stai puțin să vedem. Îmi place de el… Nu numai pe bărbuță îl mângâi. Îl mângâi peste tot’, a spus Gina Pistol, amuzată.

citește și...