Anamaria Prodan vrea să adopte un copil. ”Mai contează că aduc unul lângă copiii mei?”

24.02.2020, 09:29
Anamaria Prodan vrea să adopte un copil. ”Mai contează că aduc unul lângă copiii mei?”
Anamaria Prodan vrea să adopte un copil. ”Mai contează că aduc unul lângă copiii mei?”

Anamaria Prodan a mărturisit, în cadrul show-ului Prodanca și Reghe. Prețul succesului”, de la Antena Stars, că ar vrea să înfieze un copil dintr-o țară defavorizată.

Impresara a afirmat că și-ar fi dorit să ia un copil din țări precum Somalia.

„Aș fi vrut să iau un copil, dar chiar să-l iau, din țările astea gen Somalia. Chiar să-l aduc și să-l cresc la mine acasă. Asta cu crescutul la distanță, că-i trimit un leu… e tot așa, hai să ne facem imagine! Nu, efectiv să-l iei să-i schimbi destinul, a spus Anamaria Prodan, potrivit spynews.ro.

„Nu te costă nimic! Mai contează că aduc un copil lângă copiii mei? Mai ales că ai mei sunt mari. Și să crești acum unul mic care se naște fără șansă… În Somalia n-are nicio șansă! Vedem!”, a adăugat vedeta.

Dezvăluiri despre accidentarea fiicei sale

La aceeași emisiune, Anamaria Prodan a vorbit și despre accidentarea fiicei sale, Sarah Dumitrescu, care joacă baschet în America. sarah a făcut ruptură de ligamente.

„Juca perfect. Intrase perfect în meci. Ne bucuram la fiecare coș pe care îl dădea. În momentul ăla am simțit așa că ceva s-a rupt din mine. O parte din mine a știut că s-a întâmplat ceva foarte rău. În secunda în care a, văzut-o că nu se ridică și țipa atât de tare, a fost cumplit”, a explicat impresara.

Anamaria Prodan, în vârstă de 47 de ani, este cunoscută publicului larg ca impresară și vedetă de televiziune. Este mama a două fete, Rebecca și Sarah, din mariajul cu baschetbalistul Tiberiu Dumitrescu, cel care i-a fost primul soț. De asemenea, vedeta mai are un băiat, Laurențiu sau Reghe Junior cum este cunoscut băiatul, pe care îl are cu actualul său soț, antrenorul de fotbal Laurențiu Reghecampf. Acesta din urmă are și el un fiu, Luca, dintr-un mariaj anterior.

 

citește și...