Dezvăluirile Ornelei Pasăre. A fost înșelată de un partener

11.10.2020, 14:54
Dezvăluirile Ornelei Pasăre. A fost înșelată de un partener
Dezvăluirile Ornelei Pasăre. A fost înșelată de partener

Cântăreața de muzică populară Ornela Pasăre a făcut dezvăluiri despre viața sa sentimentală. Artista a afirmat că a fost înșelată de un partener.

Interpreta de muzică populară Ornela Pasăre a povestit, la emisiunea ”Star Matinal”, de la postul de televiziune Antena Stars, că a fost înșelată de unul dintre foștii ei parteneri.

„În trecut am iertat infidelitatea unui bărbat, însă am făcut o mare greșeală. Nu aș mai ierta. În momentul în care un bărbat te-a înșelat… te va înșela și a doua oară. Nu aș mai putea să trec peste. Am făcut un mare sacrificiu pentru că am iertat”, a spus Ornela Pasăre, potrivit spynews.ro.

Ornela Pasăre, despre cea mai mare greșeală

Artista a afirmat că cel mai mare regret al său este faptul că s-a grăbit să se căsătorească.

„Cea mai mare greșeală pe care am făcut-o în viața mea a fost faptul că m-am grăbit să mă căsătoresc”, a afirmat aceasta.

Ornela Pasăre fost căsătorită timp de patru ani cu subcomisarul Marian Lupu, însă cei doi au ajuns la divorț.

După separare, interpreta de muzică populară susține că nu se grăbește să-șțiu refacă viața.

„Nu sunt de acord ca după o despărţire să te arunci imediat în braţele cuiva. Pentru că nu vei face nimic. Şi poţi să faci o greşeală mai mare. A doua oară trebuie să fim mai selectivi, să cunoaştem un om mai bine. Prima dată eu zic că m-am grăbit”, explica ea într-un interviu la TV.

„Îmi doresc să fiu sănătoasă, să duc la bun sfârşit proiectele mele. În viitor să am o familie, să am copilaşi, vreau vreo 3-4. Un bărbat trebuie în primul rând să mă iubească, să fie comunicare. Să fie atent, să aducă câte o floare, eu sunt foarte romantică”, mai declara Ornela Pasăre.

citește și...