Dezvăluirile Marianei Moculescu. Cum a rămas fără job după divorț

02.11.2021, 16:11
Dezvăluirile Marianei Moculescu. Cum a rămas fără job după divorț
Dezvăluirile Marianei Moculescu. Cum a rămas fără job după divorț

Mariana Moculescu, în vârstă de 53 de ani, a scos la iveală amănunte mai puțin cunoscute din perioada în care a divorțat. Aceasta a explicat că atunci a rămas fără loc de muncă. Fosta parteneră de viață a binecunoscutului compozitor Horia Moculescu a dat detalii la o emisiune de televiziune, despre situația prn care a trecut.

Mariana Moculescu a trăit o poveste de dragoste cu binecunoscutul compozitor Horia Moculescu, de care a divorțat în anul 2000. Din mariajul celor doi a rezultat o fiică, Nidia. Ulterior, Mariana Moculescu a avut o relație cu Massimiliano Lorenzini, un italian bogat. Cei doi s-au despărțit după un an și jumătate de relație, iar Mariana Moculescu s-a întors în România.

Mariana Moculescu a dezvăluit, într-un interviu pe care l-a acordat pentru postul de televiziune Antena Stars, că a trecut printr-o situație delicată în momentul în care a divorțat. Aceasta a rămas fără job la vremea respectivă, când prezenta știri. Vedeta a mărturisit că fostul său partener de viață ar fi avut un cuvânt greu de spus în acest sens.

Dezvăluirile Marianei Moculescu. ”Eu am introdus actele de divorț și toamna rămăsesem fără acest job”

”Am fost prezentator de știri în 1996 când am dat și diploma de licență la Academia de Drept. Am fost la știrile de la matinal și pe urmă la știrile prânzului”, a povestit Mariana Moculescu, relatează spynews.ro.

”Eu am introdus actele de divorț și toamna rămăsesem fără acest job pe care îl iubeam foarte tare și m-a sunat cea care m-a pregătit pentru știri și mi-a spus: ”Eram de față la domnul director când a intrat soțul tău și i-a spus ”Dă-o afară!”, a completat fosta soție a compozitorului Horia Moculescu.

 

citește și...