Dezvăluirile lui Răzvan Fodor despre viața sa sentimentală. ”Aveam gașca mea de gagici, pe care le toleram într-un alt sens lângă mine, pentru alte lucruri”

29.10.2021, 16:51
Dezvăluirile lui Răzvan Fodor despre viața sa sentimentală. ”Aveam gașca mea de gagici, pe care le toleram într-un alt sens lângă mine, pentru alte lucruri”
Dezvăluirile lui Răzvan Fodor despre viața sa sentimentală. ”Aveam gașca mea de gagici, pe care le toleram într-un alt sens lângă mine, pentru alte lucruri”

Răzvan Fodor, în vârstă de 46 de ani, a dat detalii despre cum era viața sa sentimentală înainte de a o cunoaștye pe Irina, cea care i-a devenit soție și împreună cu care are un copil. ”Aveam gașca mea de gagici, pe care le toleram într-un alt sens lângă mine, pentru alte lucruri”, a spus artistul în cadrul unui podcast.

Răzvan Fodor este căsătorit de ani de zile cu Irina. Cei doi au împreună o fetiță care se numește Diana. Răzvan Fodor și Irina au o relație de 14 ani, iar de 11 ani sunt căsătoriți. Cei doi se înțeleg de minune.

Prezent la podcastul ”fain & Simplu”, realizat de Mihai Morar, Răzvan Fodor a mărturisit cum era viața sa înainte de a o cunoaște pe Irina, cea care avea să-i devină parteneră de viață.

Dezvăluirile lui Răzvan Fodor despre viața sa sentimentală. ”A venit în momentul potrivit. Cred că trebuia ea să crească, d-aia nu a apărut mai devreme”

Răzvan Fodor a mărturisit că Irina a apărut în viața sa la momentul potrivit. “Eram ușor anxios, aveam credința că toate trenurile vizavi o posibilă femeie lângă care să stau până la sfârșitul vieții trecuseră, le pierdusem. Tot căutam și nu reușeam. Căzusem într-o zonă ușor misogină, pe care mi-o și recunoșteam. Nu prea mă mai interesa nimic. Cum scotea două vorbe (n.r. o posibilă parteneră), gata. Judecată, direct și gata, era ”la revedere!”. Nu mai aveam răbdare. Erau 4 ani de zile de când tot căutam. Aveam gașca mea de gagici, pe care le toleram într-un alt sens lângă mine, pentru alte lucruri și eram foarte mulțumit din punctul ăsta de vedere. Dar nu, să-mi intri în viață și să rămâi la mine peste noapte, era foarte greu. A venit în momentul potrivit (n.r. Irina). Cred că trebuia ea să crească, d-aia nu a apărut mai devreme”, a detaliat Răzvan Fodor, notează wowbiz.ro.

Artistul a mărturisit că acum are exact familia pe care și-a dorit-o: “E femeia pe care mi-am dorit-o. E familia pe care mi-am dorit-o. Mă uit în ochii ei și îi spun că o iubesc. După 12 ani. Și sunt al dracu’ de fericit, pentru că știu că sunt extrem de sincer când spun treaba asta. Ea mi-a făcut tot. Dar tocmai pentru asta, eu îi sunt recunoscător, sunt un soț bun, sunt un tată bun. Pentru mine familia e absolut tot și eu nu am nicio șansă să derapez în relația asta, în vreun fel. Am avut cea mai mișto viață de adolescent, din punctul meu de vedere, și m-am distrat, dar cum mă distrez acum cu familia… Viața merge în continuare, avem aceeași gașcă, când văd că nimic nu se schimbă și nu s-a schimbat de când am familie, că în continuare putem să ne distrăm, e foarte frumos. Să te distrezi ca pe vremuri, dar să vezi și o mogâldeață lângă tine și o femeie care îți zâmbește”.

citește și...