Dezvăluirile lui Kamara. ”Dacă eram acolo nu s-ar mai fi întâmplat toate astea”

15.10.2020, 14:17
Dezvăluirile lui Kamara. ”Dacă eram acolo nu s-ar mai fi întâmplat toate astea”
Dezvăluirile lui Kamara. ”Dacă eram acolo nu s-ar mai fi întâmplat toate astea”

Cântărețul Kamara a făcut declarații despre momentul în care a venit pe lume fiul său, Leon, care are mari probleme de sănătate.

Leon, fiul lui Kamara, suferă de o formă de paralizie cerebrală, fiind diagnosticat la scurt timp de la naștere, cu tetrapareză spastică. Micuțul în vârstă de șase ani a efectuat mai multe transplanturi de celule stem la o clinică din Turcia. După ce anul trecut a fost de mai multe ori în Turcia cu Leon, pentru intervențiile cu celule stem, anul acesta micuțul are de făcut și alte câteva operații în străinătate pentru ameliorarea stării sale de sănătate. De curând, Leon a suferit o nouă intervenție chirurgicală la Barcelona. Acolo, micuțul a suferit o operație de miotenofasciotomie. leon urmează să mai fie supus și altor tratamente.

Kamara este de părere că situațiua fiului său poate ar fi fost alta dacă el s-ar fi aflat la spital în ziua în care Leon a venit pe lume.

„Dacă nu ne închid, plecăm la Barcelona pentru o serie de recuperare de două săptămâni. Dacă eram acolo, nu s-ar mai fi întâmplat toate astea.

Altfel Oana nu ar fi născut în acea zi, nu prin cezariană, nu la Constanța și nu cu acel medic, ci cu cel de aici de la București. Era periculos să nască natural, putea păți și ea ceva.

Ni s-a dat norocul să nu pățim ceva mai rău de atât. Consider că este o incercare pentru mine, pentru el, pentru toată familia”, a declarat Kamara la emisiunea ”Showbiz Report”, de la Antena Stars, informează spynews.ro.

Kamara, despre fiul său: ”Dacă nu se năștea așa, nu ar mai fi fost Leon de acum”

Kamara a vorbit despre felul special și unic de a fi al băiețelului său, Leon.

„Dacă nu se năștea așa, nu ar mai fi fost Leon de acum, cu farmecul lui, cu cântecele lui, cu bunătatea lui. M-a văzut într-o zi supărat din cauza unui comentariu rasist asupra mea, culmea, artist și el, și s-a uitat la mine și mi-a zis: ”Tati, tu să fii frumos cum nu s-a mai văzut”. Și mi s-a luat supărarea instant”, a adăugat artistul.

citește și...