Dezvăluirile lui Dominique, fiica lui Marius Lăcătuș. ”A făcut multe sacrificii, s-a depărtat de familie pentru carieră”

13.01.2021, 14:41
Dezvăluirile lui Dominique, fiica lui Marius Lăcătuș. ”A făcut multe sacrificii, s-a depărtat de familie pentru carieră”
Dezvăluirile lui Dominique, fiica lui Marius Lăcătuș. ”A făcut multe sacrificii, s-a depărtat de familie pentru carieră”

Dominique Lăcătuș a vorbit despre celebrul său tată, Marius Lăcătuș, și despre familia sa la o emisiune de televiziune.

Dominique Lăcătuş, fiica unuia dintre cei mai iubiţi fotbalişti români, Marius Lăcătuş, a afirmat că tatăl cău a făcut numeroase sacrificii pentru carieră. ”Eram mândră de el pentru tot ce a făcut. Fiind deja antrenor. Dar, câteodată poate voiam să stăm și noi într-o vacanță să mâncăm liniștiți. Tata a făcut multe sacrificii, s-a depărtat de familie pentru carieră”, a spus Dominique Lăcătuș la emisiunea ”Star Matinal”, de la Antena Stars, conform spynews.ro.

Tânăra a vorbit și despre cariera sa în actorie și despre sfaturile pe care le-a primit de la părinții săi. ”Poate că lumea mă asociază cu el și cu sportul. Nu este o problemă pentru mine, dar am vrut să merg pe drumul meu. Aveam oportunitatea să fac sport, dar am vrut să îmi fac drumul meu și să citesc CV-ul meu. Le mai cer sfaturi părinților, dar nu tot timpul, mai ales în actorie, mi-au dat sfaturi cum să gestionez mai bine situația. Un sfat important pe care l-am primit a fost să fiu eu, să nu mă schimbe nimeni. Pentru că așa voi reuși, și în carieră, și în viața personală”, a adăugat Dominique Lăcătuș.

Dominique Lăcătuș nu are iubit

Fiica lui Marius Lăcătuș a dezvăluit că nu este implicatăî în nicio relație sentimentală în prezent.

De asemenea, Dominique Lăcătuș a explicat și cum și-ar dori să fie bărbatul pe care l-ar dori lângă ea.

”Nu am iubit. Acum cu pandemia asta nu prea ai timp, dar nici nu stau acum în căutarea iubirii. Dar nu pot sa spun nu, dar acum sunt foarte concentrată pe muncă. Eu am zis că voi veni acasă numai cu băiatul de care sunt eu sigură. Nu am avut o relație de lungă durată până acum. Aș vrea ca iubitul meu să fie un om bun, cu inimă bună, înalt și trebuie sa avem niște lucruri în comun”, a detaliat aceasta.

Fiica lui Marius Lăcătuș joacă în serialul ”Adela”

Dominique Lăcătuş joacă în serialul ”Adela”, de la Antena 1.

Absolventă a Facultăţii de Arte Dramatice de la Madrid, Dominique Lăcătuş o va interpreta pe Tania în serialul Adela. Tania este secretara lui Paul Andronic, deţinătorul unui imperiu media.

„Mă bucur enorm că doamna Ruxandra Ion m-a ales pentru acest proiect şi îi sunt recunoscătoare pentru şansa pe care mi-a oferit-o. Mă bucur că fac parte din acest proiect, alături de actori deosebiţi, pe care îi admir şi de la care am ce învăţa. Personajul meu, Tania, este o fată ambiţioasă, sigură pe ea, care îşi iubeşte meseria şi care se crede unică la locul de muncă”, a declarat Dominique Lăcătuş.

citește și...