Cum este Marius Lăcătuș dincolo de terenul de fotbal. Fiica sa a dat toate detaliile

03.11.2020, 11:07
Cum este Marius Lăcătuș dincolo de terenul de fotbal. Fiica sa a dat toate detaliile

Fiica celebrului Marius Lăcătuș a dezvăluit cum este fostul jucător cu balonul rotund dincolo de terenul de fotbal.

La Look Sport, Domique Lăcătuș, fiica lui Marius Lăcătuș, cel mai titrat fotbalist al echipei Steaua, a mărturisit că tatăl său este cu totul diferit acasă față de cum era pe terenul de fotbal. ”Fiară pe teren. Şi când trebuie să fie, poate la locul de muncă. Acasă e un om înţelegător, cu care poţi vorbi, ne simţim bine şi ce era pe teren era pe teren, iar în casă era o altă persoană. Poate nimeni nu l-ar recunoaşte acasă. Ne ajută şi pe mine, şi pe mama mea, stăm, vorbim. Nu e deloc dur. E un om mult mai calm decât părea pe teren”, a spus Dominique Lăcătuș.

Aceasta a afirmat că este foate mândră de felul în care a fost crescută de părinții săi. ”Eu îi mulţumesc tatălui meu şi mamei pentru că m-au educat în aşa fel încât să nu fiu lăudăroasă. M-am bucurat şi am fost mândră de cine este tatăl meu, mai mergeam şi pe la meciuri. Dar am învăţat şi m-au învăţat părinţii să fiu eu cum sunt cu toată lumea, să respect lumea şi să nu cântărească mult acest nume. Să fie o mândrie, dar doar atât. Nu sunt fata lui Lăcătuş şi acum trebuie să ascultaţi de mine”, a mai spus fiica lui Marius Lăcătuș.

Fiica lui Marius Lăcătuș joacă în serialul ”Adela”

Dominique Lăcătuş, fiica unuia dintre cei mai iubiţi fotbalişti români, Marius Lăcătuş,  se alătură serialului ”Adela”, de la Antena 1.

Absolventă a Facultăţii de Arte Dramatice de la Madrid, Dominique Lăcătuş o va interpreta pe Tania în serialul Adela. Tania este secretara lui Paul Andronic, deţinătorul unui imperiu media.

„Mă bucur enorm că doamna Ruxandra Ion m-a ales pentru acest proiect şi îi sunt recunoscătoare pentru şansa pe care mi-a oferit-o. Mă bucur că fac parte din acest proiect, alături de actori deosebiţi, pe care îi admir şi de la care am ce învăţa. Personajul meu, Tania, este o fată ambiţioasă, sigură pe ea, care îşi iubeşte meseria şi care se crede unică la locul de muncă”, a declarat Dominique Lăcătuş.

citește și...