Dezvăluirile lui Busu. De unde a pornit ideea cu bancurile și jocurile pe care le face la TV

19.04.2020, 15:20
Dezvăluirile lui Busu. De unde a pornit ideea cu bancurile și jocurile pe care le face la TV

Florin Busuioc, cunoscut drept Busu, a dezvăluit de unde a pornit ideea de a face glume , de a spune bancuri și de a pune la cale to felul de jocuri în cadrul știrilor de la Pro TV de dimineață.

Busu este cel mai cunoscut și cel mai îndrăgit prezentator al rubricii Meteo de la noi. De peste 16 ani de când prezintă rubrica Meteo din cadrul Știrilor Pro TV, Florin Busuioc s-a făcut remarcat nu doar prin modul în care prezintă prognoza, ci și prin joculețele și bancurile pe care le spune în fiecare zi.

Busu a dezvăluit, pentru libertatea.ro, de unde a pornit ideea.

“Ideea a venit în prima zi când am apărut dimineața la meteo și Mihai Dedu prezenta știrile. Stăteam de vorbă cu Mihai și el a fost cel care mi-a dat o problemă de perspicacitate. I-am spus că o rezolv până la sfârșitul zilei. Am rezolvat-o și a doua zi am venit si eu cu una.

De atunci mi-a venit ideea ca în fiecare dimineață să propun o problemă și… s-a transformat într-o rubrică permanentă. Foarte multe dintre aceste probleme de perspicacitate sunt luate din cărți și de pe site-urile specializate”, a mărturisit Busu pentru sursa mai sus-menționată.

 

citește și...